![]() |
4 Eklenti(ler)
Lithopslarım;İsimlerini yazmıştım ama bulunca tekrar yazarım.
|
1 Eklenti(ler)
Telefonumun bozulduğu dönemde gymnocalycium baldianum açmıştı ve telefonum gelene kadar solmuştu çiçekleri.Ve tekrardan çiçek geliyor minik kızımdan.Herhalde bir makro sözü verir gibi duruyor ne dersiniz?
|
1 Eklenti(ler)
Sona yaklaşırken tohumdan çimlendirdiğim mammillaria prolifera.
geçen yılın tohumlarını ekmiştim çıkar ya da çıkmaz umuduyla.Sera etkisi yapmadan 2 haftada çimlendiler. |
2 Eklenti(ler)
Sedum Sarmentosum
|
5 Eklenti(ler)
Aramıza yeni katılanlarda var.İsimlerini bilmiyorum.Yardım ederseniz sevinirim..
Artık karne günüde yaklaşıyor.Taner Bey`in sitesinin kapısını çalmak lazım.Ne bisiklet ne de telefon sadece yeşil sadece yeşil.Hele bir ehliyet alsam ben biliyorum yapacağımıda yaşım yetmiyor.Artık bir yıl daha sıkmalıyım dişimi:D |
Alıntı:
Evet daha bu tam açmamış hali.Aslında tam açınca eklemek isterdim ama malesef dayanamadım:D |
Çok canlı ve iştahlı duruyorlar Fatih'cim, ellerine sağlık.
|
Sevgili Fatih iyi ki dayanamadın da bizlerde böyle güzellikleri gördük. Kalanchoelerin sulamasını nasıl yapıyorsun Fatih ? Çiçekli dönem ve çiçeksiz dönem arasında sulama bakım farkın var mı?
|
Aslında bütün hepsine uyguladığığım gibi herşeyi yapıyorum.Toprak kurudukça suluyorum.Toprak karışımı bahçe toprağı ve torf.Bu hafta gübre ekleyeceğim köyden getirim.İyi geleceğini umuyorum.Sadece bol güneşin altındalardı yanarlar korkusuyla sabah güneşi alan bir yere koydum.
|
Teşekkür ederim ablacığım.Bunlar 8 aylıklar.Bir yaşını doldurmaya yakın olan var yarın onuda resimlerim diye umuyorum:D
|
Fatihim yeni sukulentler çok güzel nereden aldın acaba?
|
Sevgili Fatih hepsi de çok güzelmiş En son resimdeki yanılmıyorsam ucundaki küçük çiçeklerle çoğalan cinslerden.Güle güle büyüt:)
|
Fatih, köyden gübre getireceğini yazmışsın sakın kaktüslere hayvan gübresi verme hepsini öldürürsün.
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
En sonunda çiçek resmi geldi.18,30 da yavaş yavaş açmaya başladı daha sonra gece 02,00 gibi de biraz daha açtı ve sabah.aslında geceleyin saat saat kalkıp resimlemiştim.Ama hediyemle çekeyim istedim hem kalitesini görmüş oluruz.Muhteşem bir çiçeği var.Ne süt beyazı ne de kar beyazı kendine hasbir beyaz.Hafif ama insanıda kendine bağlayan kokladıkça koklayası gelen bir de kokusu var.Çok muhteşem.Resimler bu sabaha aittir.
Echinopsis subnudum: |
1 Eklenti(ler)
Birtanede boydan resmini ekliyorum.
|
Fatihciğim tebrikler .Çok şanslısın ,bu güzelliği bizim gibi resimde değil kokusuyla hissedebilmiş ,gözlerinle görmüşsün. Bak bende içime çekiyorum müthiş güzel kokuyor.
|
Harika görünüyor Fatih maşallah:)
|
Fatih çok güzel. Hem çok güzel bakıyorsun, senin ellerinde çok güzel gelişiyorlar hem de çok büyük bir hızla çeşitlendiriyorsun. Emeklerine sağlık:)
|
Gerçekten muhteşem galeriye ekle sen bu resimleri Fatih'cim :)
|
Teşekkür ederim abilerim,ablalarım.En güzel çiçekler sizlerin olsun.Şimdi resim ekleyecektim ama ne göreyim çiçeği kapalı akşam açınca tekrar eklerim:DTomurcuk halini almış.
|
Ooooohhhhh, kokusuda çok güzelmiş Fatih.
|
Çok güzel Fatih. Keşke uzun süreli olsa bu çiçekler. Sapı ve çiçeği yumrunun kaç katı büyüklükte, süper vallahi.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama değdi bu güzellik için. |
4 Eklenti(ler)
İlk resmi kendi masaüstü resmim olarak kullandığım.Diğerleride çektiğim bazı görüntülerin montajlısı.
Echinopsis subnudum |
Böyle güzel çiçeğe, böyle güzel fotoğraflar değil mi ?
|
Kıskandım şimdi .Benimkilere de göstereyimde utansınlar ...Emeğine sağlık çok güzel fotğrafları da..
|
Teşekkür ederim;)Pazartesi hala küçücük tomurcuktu.Salı biraz büyüdü,Çarşamba,Perşembe derken cuma kocaman oldu.o gün güneşe koymadım.Büyüyüp açmasın diye.Cumartesi yerine geri yerleştirdim.Açmaya akşam üstü başladı.Tam açım 06.30-07.00 gibi tamamlandı.O kadar güzeldi ki birdaha açsın istiyorum.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025