![]() |
Forumda pandora yasemin başlığını buldum,bir de muhteşem fotoğrafı var:
http://www.agaclar.net/forum/showthr...andora+yasemin http://www.agaclar.net/forum/showpos...postcount=1821 |
Vildan Hanım, sorun atlatılmış, çoook çok sevindim, öpüyorum yanaklarınızdan :)
Hep diyorum ya, bu çiçekler fazla ilgi istemiyorlar, açmak için yokluğumuzu bekliyorlar. Sizinkilerse "Hoşgeldin, geçmiş olsun" demişler size. Hepsi birbirinden güzel açmış. Hele Sedum, coşmuş maşallah. |
Sağol Sevgili Limon.
Gerçekten, her doktordan dönüşte, hadi elektriğimizi atalım diye terasa çıkıp, tek tek her saksıyı dolaştık eşimle. Alıntı:
|
Çok büyük geçmiş olsun Vildan hanım.
En kısa sürede görmemişe dönersiniz inşallah. |
Sevgili Trida ve ieski;
İlginiz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim. |
Sağolun acelyam.
Ben de hepimize sağlıklı günler diliyorum. Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Lisim bu arada açtı.
Bu çiçek açan 2. kök, ama diğeri gibi sadece tek çiçek açıyor. |
1 Eklenti(ler)
Sağlam kalan cam güzeli sonbaharda keyiflendi.
|
1 Eklenti(ler)
Sardunyalar her dem güzel...
|
1 Eklenti(ler)
Bir başka güzel..
|
1 Eklenti(ler)
Havalar serinleyip, terasa güneş etkisi azalınca sardunyalaın yaprakları büyük ve daha canlı yeşil...
|
Sevili Vildan,
Pandoran çiçeğini açtı mı? Fotoğrafını görmek mümkün mü? Nasıl bir güzellik görmek istiyorum. |
Pandora tomurcuğu fotoğrafını yazdığım gibi, tatile çıkmadan önce çekmiştim. Tam açılmış halini göremedim. Başka da tomurcuk vermedi ama, sağlıklı gielişiyor. Yenileri geldiğinde paylaşacağım.
|
1 Eklenti(ler)
Vildan Hanım,
Pandorayı "pandora sarmaşık" bir de "pandora yasemin "diye okudum. acaba bendeki hangisi onun için sormuştum. Hem yanlara doğru, hem de birbirine sarılarak ilerliyor, kokusu yok. Eklenti 108949 |
Sevgili Hozat benim çiçeğimin yaprakları forumda aşağıdaki linkte, birinci mesajdaki gibi alacalı. Mutlu Bey'den almıştım.
Sizinkini de 17 nolu mesajdakine benzettim. http://www.agaclar.net/forum/showthr...andora+yasemin |
Teşekkür ederim,inceledim. Bendekinin yapakları alacalı değil.
Nerede olursa olsun bol çiçekli ve görselliği çok hoş. |
2 Eklenti(ler)
Bodur begovil sonbaharda ikinci kez çiçeklendi Fotoğraflar 23 gün arayla çekildi.
|
2 Eklenti(ler)
Bu gun sukulentlerimden birinin tomurcuklandığını gördüm. Geçen yıl açan dal çırkinleşmişti dip dalları gelişsin diye kırmıştım. Dört dal büyüdü.
|
2 Eklenti(ler)
Dikkatli bakınca her dalın ucunda tomurcuklar geldiğini gördüm.
|
1 Eklenti(ler)
Yaprak ucu oluşumları yok denecek kadar az, demek ki bütün enerjisini çiçek tomurcuklarına vermiş.
|
2 Eklenti(ler)
Bu fotoğraflar 29.11.2008 den. Demek ki bir ay içerisinde açacak.
|
Çiçeği gerçekten çok güzel görünüyor Vildan hanım lütfen çiçeklerin hepsi birden açınca da fotoğraflayın da gözümüz bayram etsin:)
|
Geçen yıla bakarsak, hepbirlikte Kasım sonunu bekliyeceğiz. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Cyclamen soğanlarını ekeli epey zaman geçti. Köklenmediler derken, daha yaprağını görmeden minicik, pembe bir çiçek açtı
|
1 Eklenti(ler)
Sedumlarımın çiçeklenmesi bitti. Dalları da dökülecek ve gelecek yılı bekliyeceğiz.
|
1 Eklenti(ler)
Sardunyalardan bir grup.
|
1 Eklenti(ler)
Ben fotoğraf çekerken bu kumru beni izliyordu. Bu senenin 4. kuşak yavrusu daha yeni büyüdü ve uçtu gitti. Ama bu yine yumurtlayacak yer arıyor besbelli.
|
1 Eklenti(ler)
Derken eşi de yanına geldi.
Yaz başında ilk yumurtlayan anne, ben gelir gelmez kaçıyor, yan çatıda gitmemi bekliyordu. İkinci, üçüncü ve hele dördüncü de artık hiç yerinden kımıldamıyordu. (Bu yüzden bir saksı latin öldü gitti, bir saksı sakız sardunya da kurumasa da adam olamadı bir türlü.) |
Sevgili Vildan Sönmez, bu akşam terasınıza misafir oldum. Bütün çiçeklerinizi çok sevdim. Hele kumrular ve yavruları çok tatlılar. Sardunyalar açmaya devam ediyorlar,ne güzel. Benimkilerin çiçekleri geçti, bir daha açmadılar. Kaktüs ve sukulentleriniz de çok güzeller. Pembe sedum bir ömür. Ellerinize sağlık.
|
Teşekkürler Sevgili SDurul. Siz bir de annemin sardunyalarını görseniz, iri portakal büyüklüğünde yuvarlacık ve katmerli. Çeliklerini ben vermiştim, onlar daha güzel oldu.
Sizinkiler niye açmıyor açaba, sardunya dertsiz bir çiçektir aslında. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025