![]() |
1 Eklenti(ler)
Ful yasemininm önce sürgünlerini büyüttü, şimdi herbirinin tepesinde tomurcuklar var.
|
1 Eklenti(ler)
Jineop'un bahçesindeki kadar büyümeyecek ama saksıda yetişen çiçeğim minik tomurcuklarını açmaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Bir sürpriz steplıa'dan: minik bir tomurcuk geliyor.
|
1 Eklenti(ler)
Bonsai ağaç hatmi hala tomurcuğunu açamadı. Sımsıkı büyüyor.
|
1 Eklenti(ler)
Bu sardunyamın rengi hiç bir fotoğrafta kendisi kadar güzel değil. Koyu bir siklamen ve göbek kısmında daha koyu ebrulisi var.
|
2 Eklenti(ler)
Bu akşam yokluğumda güneşten biraz korumak için kapalı bölümden demirlere kadar olan kısmı gölgelikle kapadık. Yağmuru ve ışığı hafifçe geçirecek.
(Sevgili Çekirdek bu tatil için geçici bir çözüm) Yarın akşam da saksılara delikli pet şişeler konulacak. |
Alıntı:
Boydan boya yaparsan sıkılabilir,sevmeyebilirsin.Fayans fayans düzensiz aralıklarla yaparsan çinili-mozaikli gibi duruyor. |
Niye böyle yazmışım bilmem.
Bu iznimden de erken döndük. Keşke yine işle ilgili olsatdı. Eşim rahatsızlandı ve erken döndük. KBB' la başladık, sonra daha ciddi boyutta bir problemle 15 gündür bir ayağımız doktorlarda. Bu günkü kontrolda iyileşme var ve tedavi devam ediyor. Artık moralimiz daha iyi ve normale dönmeliyiz. Alıntı:
|
Sevgili Vildan Sönmez geçmiş olsun.
|
Teşekkürler Güngör Hanım.
Her şeyin başı sağlık. |
1 Eklenti(ler)
Bu akşamki fotoğraflar 28 Eylül'de çekilmişti.
Çiçeklerimiz de moral vermek için bütün güzellikleri ile karşıladılar bizi. |
1 Eklenti(ler)
Kamil Bey'den aldığım soğanları izne çıkmadan ekmiştim. Çiğdemler neredeyse on gün içinde çiçek açmışlar.
|
2 Eklenti(ler)
Yeni yaseminim hem boy attı, hemde mis kokulu çiçekler açıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Oxalisler büyümeye ve çiçek açmaya devam ediyor.
Onlar da yaseminler gibi Mutlu Bey'den alındı. |
2 Eklenti(ler)
Solanum fidem kendi gibi küçük çiçekler açmaya devam ediyor.
|
1 Eklenti(ler)
Hocam100'den aldığım lilliumları değişik zamanlarda ekmiştim bazıları yeşermeye başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Gazaniaları seviyorum, ama onlar bizim terası pek sevmedi. Hep tek tek açıyorlar.
|
1 Eklenti(ler)
Ve açık sarı olan...
|
2 Eklenti(ler)
397 Nolu mesajda tomurcukta bıraktığım iki saksı sedum, muhteşem görünüyor doğrusu.
|
1 Eklenti(ler)
Ağustosta tomurcuklandılar, Eylül'de tamamen açtılar. Şimdilerde tohuma gidiyorlar.
|
1 Eklenti(ler)
Çiçeklerin yakından görünümü...
|
1 Eklenti(ler)
Meyvesinden geçtik, çiçeğını bile görmediğimiz bodur kayısının dibinde kendiliğinden çıkan otları temizliyordum.Biz yokken gelişen bu yabani yoncaya dokunmuyorum. Sarı çiçeklerini hiç göremedim, gündüz açıyor sanıyorum..
|
2 Eklenti(ler)
Kırmızı Japon'un yeni çiçekleri.
|
1 Eklenti(ler)
Bu arada Kamil Bey'in hediyesi (hepimize sevdirdiği) lisiantuslardan biri tomurcuklu.
|
Çiçeklerin şahane olmuş Vildan'cım.
Ben de "Vildan epeydir terasına çıkmıyor, demekki seyehatte, demekki bize güzel fotoğraflarla geri dönecek" diyordum. Eşine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. |
Vildan Hanım,
Bütün çiçeklerinize maşallah. Diğerleri bozulmasın ama en çok seduma bayıldım. Çok güzel açmış.:) Eşiniz umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur. |
Çok sağol Çekirdeğim.
Alıntı:
|
İyi dilekleriniz için sağolun Defne Hanım.
Sedum gerçekten çiçeklenmeyi beklemeye değer güzellikteydi. Alıntı:
|
Vildan Hanım,
Teras mı? Teras bahçe mi? Zevkle izlediğim bir mekan benim için. Sık sık uğrayıp yeni güzeller görüyorum,ellerine sağlık. İstanbul'da japon gülünü güneydeki kadar güzel yetiştirmişsiniz. Bence mercanı da deneyin siz başarırsınız,terasınıza çok yakışacaktır. Sedumunuz beni mest etti çok çok güzel. Size bir şey soracagım. Pandora bende de var ama sarmaşık şeklinde sarılıyor. Sizdeki sarılmayan bir cinsimi fotğraftan çok iyi anlayamadım. eşinize geçmiş olsun ,sağlıklı ve mutlu günler dilerim. sevgiler.. |
Sevgili Hozat, öncelikle teşekkür ediyorum, ve hepimiz için sağlık diliyorum.
Japon gülü yıllar önce yetiştirmişken biraz büyüyünce kardeşimin bahçesine vermiştim. Mercanı ise ilk kez bu yıl deniyorum. Şimdilik çok sağlıklı. Pandora yasemini Mutlu bey'den aldım. Şimdilik küçük bir fide, sarılıcı mıdır, öğrenelim. Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025