![]() |
Teşekkürler Feriha Hanım
Alıntı:
Benim için son derece önemli olan tavsiyeleriniz ve önerileriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Hepsini dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz. Yetiştirdiğim bitkilerin fotoğraflarını sizinle paylaşırım. Bitkilerinizin ve sizin sağlıcakla kalması dileğiyle hoşçakalın ;) |
Sn. 06arif55,
Terasta bitki yetiştirmek severseniz çok keyifli ama zorlukları var. Sizin teras sayfanizi merakla bekliyeceğim. Bakalım hangi güzelliklerle tanıştıracaksınız bizi. Biberiye, kekik, nane, mercanköşkü gibi baharat saksıları kışı rahatlıkla çıkarır. Sempervivum, haseki küpesi, yüksük otu, heuchera türleri de soğuğa dayanıklıdır. |
Alıntı:
3-5 sene boyunca sayfa açmam büyük bir ihtimalle hatta belki de emekli olunca anca açarım . Sizin sayfanız gayet hoş neredeyse bütün paylaşımlarınızı birkaç günde inceledim(insan bir başladı mı bu güzellikler karşısında kendisini durduramıyor) ve çok hoşuma gitti. Sizi takip etmek bana yetecektir. ;) Yukardaki saydığınız türleri internetten inceledim herbiri bir birinden güzel yardımlarınız ve samimiyetiniz için çok teşekkürler. |
Feriha hanım,
Muhteşem bir terasınız var. Ellerinize sağlık. Ankara'da yasayan biri olarak epey feyz aldım. Teşekkürler. |
terası baştan aşağı tekrar dolaştım bayıldım hele o sardunyalar maşallahhhhhh. Bayıldımm. budama zamnında haberleşelim .
|
Maşallah çiçeklerinize... Bayıldım... Güle güle büyütün sevgili feriha
|
Feriha Hanım merhaba, iyisinizdir umarım..
Süs fındığınız hayatta mı? Ankara iklimi ile arası nasıl? Kaç lt.saksıda vs. bilgi alabilir miyim acaba? :) Alıntı:
|
Feriha hanım, bana gönderdiğiniz çiçekler çoğaldı ve komşulara çelik bile dağıtıldı.
Onlara baktıkça hep sizi anarım.çok teşekkür ederim. |
Alıntı:
Sizin kadar başarılı değilim maalesef bütün alaca yapraklı, yaprakları renkli olan sardunyalarımı kök çürüğünden yaz sıcaklarında kaybettim.. Farkedip aldığım çelikler bile köklenmediler.. Anladım ki yaygın olmayan türlerin memleketimizde yetişme zorluğu var. :( Yazın sıcaklar kışın soğuklar çok kayıplara neden oldu. Artık bir bitkiyi yetiştirmek isteyince bütün şartları düşünüyorum biraz geç oldu ama..:) |
Sn. alibaba,
Süs fındığı büyükçe bir saksıda terasta birkaç yıl geçirdi.. Açıkta donmadan kişi çıkardı. Sonunda apartman bahçesine dikilmesi sağladık. Son durumunu gözlemleyip size yazıcam. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 531399
Campanula yaz kış çiçeği azalıyor çoğalıyor ama eksik olmuyor. Iri çiçekli olanlarına ve beyaz campanulaya nazaran çiçeklenmesi daha uzun sürüyor.. |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 531400
Çiçeklerimi donmasınlar diye camlı küçük bir balkon kadar olan bölüme sıkıştırdım. Yaz boyunca bütün arkadaşlardan görüp imrenip açmadı diye üzüldüğüm Güler atlasım bu soğuklarda tomurcuk yaptı açmayı başaracak mı acaba;) Kurumuş yapraklar, resme giren tozlu kısımlar için özür ulaşamıyorum bazı bölümlere. |
inşallah açar. bu güler atlas sarktımı yoksa tersmi ektiniz.
|
Serkan Bey, atlas saksısı rafta duruyor sarktı evet..:)
Tomurcuklu kısmı çekmeye çalıştım.. Çok dikkatlisiniz maşallah.. |
Alıntı:
|
müthiş görünüyorlar
|
Ellerinize sağlık..
|
Çok güzel bi terasınız var. temizliği, sulaması vs dert olsa da severek yaptığınızı düşünüyorum. Bir çay muhabbetiyle terasınızı paylaşan dostlarınız ne kadar da şanslı...
|
Sezon başladı mı Feriha hanım terasınızda..
Bu sezon bizleri ihmal etmeyin :) |
tebrikler muhtesem.bizdede boyle bir teras var ama.nereden nasil basliycaz bilemiyorum
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Yılan kaktüsünüzün rengi çok güzel.
|
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili feriha stevia çok güzel görünüyor güle güle büyütün, nereden aldınız acaba? uzun zamandan beri ben de bu bitkinin peşindeyim, televizyonda sürekli reklamını yapıyorlar ama güvenemiyorum.
Zenfideye baktım stok bekleniyor diyor. Sevgiler |
Sevgili akçabardak, Zenfide çıkışlı..
Stokta iken arkadaşım kendisine sipariş verirken bana da getirttirmiş sürpriz oldu.. Stoğa yakında girer umarım, dileğinize kavuşursunuz.:) |
Terasta çay içme teklifi halen geçerli mi? :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025