![]() |
1 Eklenti(ler)
|
Çok zarar görmemişlerdir umarım, çok güzeller..
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Geçen sene terasınızda santim santim dolaştım. Özellikle iklimsel açıdan yakın olmamız ve tabii ki görsel güzellikleriniz nedeniyle. Çok zevkli ve beceriklisiniz. Tebrik ederim.
Bu sene de göz banyosuna hazırım:)) Bu arada şu mavişten bende de var ama bir milim ilerlemiyor. Aldığım kişi ev içinde direkt torfta yetiştirmiş. Yapraklar 1 santimden küçük. Kumlu gübreli geçirsen biri toprak karışımına diktim ama bir türlü şenlenmedi. Bana bir öneriniz var mı Feriha Hanım? Sevgiler... |
Sevgili Feriha, agaclar.net'e artık çok seyrek girebilsem de bol bol üyelere selam gönderiyorum. Bu dönemde Sevjili Jineop'um (nur içinde yatsın) ve Ferihalarım açtı:) Mavişlerin benim bahçeyi çok sevdi, doğrudan toprakta (salyangozlarıma rağmen) çok güzel yetişiyorlar, saksıdaki ise coştu.
Güzel terasında güzel bir yaz dilerim, yine harika olmuş:) |
Harika bir teras yok yok . Yakın iklimler olunca ,sizin yetiştirdiğiniz türleri takip etmek lazım :) . Campalunalar harika , hem görsellikleri , hem soğuğa dayanıklı olmaları .Hepsi çok güzeller , emeğinize sağlık.
|
Feriha Hanım merhaba...Geçen bahar Ankara da dolu felaketinden sonra kendi terasım tanınmaz hale gelmişti.. umarım herşey yolundadır toparlayabilmişsindir...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025