agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)




Beğeni Düzeni8840Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-04-2017, 21:01   #1
Ağaç Dostu
 
Erdal Hoca's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-06-2010
Şehir: MANİSA
Mesajlar: 223
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Galip Kuzucu Mesajı Göster
Sayın: Erdal Hoca şu anlık daha biberiye çeliklerinde bir gelişme malesef yok. Dediğiniz gibi çayı bir harika oluyor. Heleki şu mevsim geçişlerinde hasta olmamak için biberiye, adaçayı, ıhlamur, papatya vs. çaylar hastalanmamak için çok etkili oluyor. Kokusuda bir harika odada bir dal olunca harika bir koku bırakıyor...
Zeytinyağı ilede karıştırmayı denememiştim. Artık sayenizde onuda denemiş oluruz
Mümkün olduğunca kaliteli bir zeytinyağının ( hani şu buzdolabına koyunca donanlardan ) içine çok ince kıyılmış halde hatta havan elinde iyice ezip karıştırabilirsiniz. O karışımı buzdolabında bekletip ekmeğe sürüp yiyebilirsiniz. En azından ben öyle yapıyorum

Et ve tavuğun mangal öncesinde terbiye edilmesinde yoğurt, yine gerçek zeytinyağı ve biberiyeyle 2-3 saat bekletip mangala o haliyle koyabilirsiniz

Afiyet olsun


Düzenleyen Erdal Hoca : 04-04-2017 saat 21:06 Neden: satır düzenleme
Erdal Hoca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Etiketler
açelya, çiğdem, nergis, sümbül


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025