![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Milla / balkon
Merhaba Ben de çiçeklerimi sizlerle paylaşmak istedim.Bu benim çılgın küpelim.Diğer çiçeklerimi de zaman içinde gireceğim.Hepimize bol çiçekli günler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Çok renkli Dahlialarım (Yıldız Çiçeği) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Bu çok acı mini biberim.Yakında yeriz beraber ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Beyaz begonyam.(Prensesim) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-07-2011
|
Sevgili Milla,sayfaniz hayırlı olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan25, Çok teşekkür ederim.Güzellikleri sevenlerle paylaşmak bir zevk. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Sabırsızlıkla bekliyoruz fotoğrafları ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Satışa koymadığınız ve kendiniz için ayırdığınız ''freesia double red''in gelişimini ben de merakla bekliyorum sayın Milla..Yılda iki kez açması çok güzel olur.. Kolay gelsin..Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler sayın Pria, Şimdiden iki tanesinin boyu 2 cm i geçti.Ben de büyüyüp çiçeklenmesini umuyorum.Bana olası geliyor.Annemin belki 40 yıllık çiçeği ki biz arpa zambağı deriz senenin başında mart gibi falan açıyor ve eylüle kadar bir o açıyor bir öbürü.İnşallah ben de bunları açtırıp koklayabilirim.Daha önce iki defa isim vermeyim çok bildiğimiz bir firmadan fresia aldım lakin 1 metreye yakın boy yapıp hiç çiçek vermediler.Sadece bu sene bir tane çiçek görebildim.O kadar uzun zaman bekleyip çiçek görememek hüsrana yol açıyor.İnşallah bunlarda yüzüm güler.Sizlerle gelişmeleri paylaşacağım İyi günler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Sayfanız hayırlı ve bol çicekli olsun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar da diğer güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Cherryler güzel gidiyor.Biraz da güneş çıksa da kızarsalar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-12-2010
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-12-2010
|
Sevgili Milla sayfanız bol reytingli olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayfamı beğendiğinize çok sevindim.Şu ana kadar yayınladığım fotoğraflar evdeki cinslerin yüzde onu diyebilirim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Milla sayfanız hayrlı, bol çiçekli olsun. Bol bol güzellikler paylaşacağız diye düşünüyorum, rastgelsin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Elimden geldiğince güzellikleri sizlerle paylaşmaya çalışıyorum.Bu arada sizi de takipteyim, harikalarınızı seyrediyorum uzun uzun ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili milla,balkon sayfan hayırlı olsun. çiçeklerin sağlıklı ve güzel.yaşamında çiçeklerin eksik olmasın.hep açsın.açsın ki çevreye güzel enerjiler versin. sevgiler..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2013
|
Sevgili Milla,bir balkona bu kadar güzellik fazla,lütfen paylaşalım ![]() Çiçeklerinizin hepsi harika ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Çok üzgünüm, Üç gündür aşırı sıcak,yüksek nem ve rüzgarla birlikte balkondaki çiçeklerimin en az yarısı,sebzelerimin hemen hepsinin yaprak ve çiçekleri yandı.O kadar hızlı oldu ki olay müdahale bile edemedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2013
|
Gerçekten çok üzüldüm,insan afet karşısında malesef çaresiz kalıyor.İnşallah kısa sürede toparlarlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Çok geçmiş olsun Sevgili Milla ![]() Dün geceki fırtınada benim saksılarımdan da uçanlar olmuş, insanın içi acıyor... Bu arada mesaj kutunuz dolmuş, size ulaşamıyorum hatırlatayım dedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili A_NOMAD, Size de çok geçmiş olsun.İnsanın gerçekten içi acıyor.İnşallah daha fazla kaybımız olmaz.Mesaj kutumla ilgilendim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Bu ektiğim katmerli kırmızı frezyalar.Şu anda 20 cm olmuşlar.Boy uzunluğu 30 cm yazıyor bilgi kartında.Bunların birazı yavrulama yapmış galiba bir iki cm boyunda ufaklar da çıkmaya başladı.Sayın pria gelişimi özellikle sizinle paylaşmak istedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Kalanchoe Calandivayı o kadar sevdim ki bir de kırmızısını aldım.Aslında iki renk daha var.Kısmetse onları da almak istiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Sellukamda aylardır tık yoktu.Birden hiç yaprak ya da dal yapmadan tomurcuğa döndü.Başka tomurcuklanan var mı sizlerde? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Alıntı:
Geç te olsa sayfanıza girip takip ediyorum gelişmeleri.. İnşallah güzel bir türdür.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2013
|
Sn Milla sayfanız hayırlı olsun. Sellukanız kaç yaşında, kaç litrelik saksıda bakım yapıyorsunuz, torf toprak gübre istekleri nelerdir. Bende tohumdan çimlendirdim yarım metreyi geçti saksıya alacağımdan bilgiye ihtiyaç var, malum İstanbul şartları ege ve akdenz gibi değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İşin aslı ben bunu satın almıştım.Kış bütün gözünün içine baktım milim kıpırdamadı.Şimdi birden coştu.Sanırım üçüncü yaşında.Daha önce çiçeklendi mi bilmiyorum.Mevsimsiz aldığım için toprağını değişmedim.Bahar gelince de öyle kaldı.Bahçe toprağında ekili ve oldukça sıkı.Boyu tam 50 cm.Orta boy bir saksıda.Ben de sizin sellukayı merak ettim.Resmini paylaşabilir misiniz?Tohumdan çimlendirmeniz çok büyük bir başarı.Elinize sağlık. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2013
|
Alıntı:
büyük saksıya aldım, yarı torf yarı toprak olarak, zannedersem sizin sellukanız sıkı topraktan olsa gerek biraz küçük kalmış, bu zamandan sonra toprak değişimi yapmanız zor,yalnız bir çatal veya bir şiş ile toprağını havanlandırısanız iyi olur kanaatindeyim. Şimdilik ince çöp şişlerden bantlayarak sardırıyorum nasılsın kızım dedikçe habire uzuyor basketçi olacak bu gidişle ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|