![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2012
|
Alıntı:
Merak edip sordum neden meyve ağacı yok diye, havalar geç ısınıp erken soğuduğu için yetişmiyormuş, bana çok ilginç gelmişti bu durum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Sayın lusoari hakikaten meyveler,çicekler bir harika..Karşısına geçiptehayran olmamak elde değil...Sıhhatli ve huzurlu bir şekilde seyretmeniz ve tüketmeniz dileğiyle.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sonkezciğim çok teşekkür ederim güzel dualarınız için. Bu güzellikler dünyalara bedel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Yeni harikalar, yine harikalar ![]() ![]() güller zaten on numara 5 yıldız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çiçeklerimde her biri birinden güzeldir, ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim lusoari, şu an için bir isteğim yok, olduğunda söylerim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Senin için koydum bu resimi Hira. Büyük olan tek lobu ortadan kesilmiş haldeydi, yanındaki küçük lobunuda yeni verdi ama büyüyünce ne yapacağım, nereye koyacağım bilmiyorum. Acaba meyvede verir mi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Bu da dünde paylaştığım japon gülünün tam açmış hali. Sarıyken neden bu renge döndü onu hiç anlamış değilim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Bu kadar hızlı gelişim gösterecekse sen kocaman bir saksı bul lusoari ![]() ![]() Ayrıca, fotoğraf için teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-12-2010
|
Merhaba lusoari. Sayfanız ve çiçekleriniz harika. Tebrikler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Abicim ellerine emeklerine sağlık tek kelimeyle herşey muhteşem Allah nazarlardan saklasın ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Bu sezonun ilk küpelisi açtı. Deep purple ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Güller. Her bahçede yetişen, asil ve güzel çiçekler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Dutlarımız olmuş hemde bal gibi tatlı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Çilli begonyam gizli gizli çiçek açmış. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili lusoari bitkileriniz çok güzeller, tertemiz pırıl pırıl canlı canlılar maşallah, küpelinizin rengi çok tatlıymış, güller çilli begonya hepsi de harikalar, ellerinize sağlık huzurla mutlulukla büyütün bitkilerinizi her şey gönlünüzce olsun dilerim. Dutlar da çok güzel görünüyorlar afiyet bal şeker olsun size. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Kaç gündür öyle yağmur yağıyordu ki, her yer çamur deryası olmuş, bahçede ve saksılarda yabani otlar yetişmiş durumda. Epey iş var yapılacak, eğer akşam üstüne kadar yetiştirebilirsem komşumla birlikte seradan sebze fidesi almaya gideceğiz doğru bende ağaçlar çok olduğu için bahçe gölge durumda ama geçen sene seracı adama söz verdiğim salon çiçeklerinden dikmiştim onlarıda götürmem lazım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-05-2013
|
Sayfanız çok şık olmuş, bitkilerinizde bakımlı gözüküyorlar. . . Yağmur hayattır, burada da yağsa keşke. Siz neredesiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben aslen doğma, büyüme İstanbul'luyum ama üniversite eğitimim için Ermenistan'ın Erivan şehrine geldim, burada nişanlandım ve kısacası burada kaldım, şimdi ailecek burada yaşıyoruz. ![]() ![]() Burayı aldığımızda dümdüz bir toprak alandı, o senenin sonbaharında bir sürü meyve ağaçları alıp diktim, o zamanlar ağaçlar çok küçük olduğu için sebzede yetiştirebiliyordum. Tabii çocukluğumdan beri yeşili sevdiğim halde sebze, meyve yetiştirmeyi bilmiyordum hatta meyve ağaçlarını bile tanımıyordum denebilir. Yaşadığımız sokakta dört tane muhteşem gül seraları var, komşularımız yetiştiriyorlar onların hakkını, yaptıkları iyilikleri unutmak ne mümkün! İlk başlarda ordan burdan sebze fidesi getirirdim ama nasıl dikileceğini, nasıl bakılacağını bilmediğim için her gün yardım isterdim, zaman içinde her şeyi dahada iyi öğrendim. Şu anda sayısını bilmediğim kadar güllerim, meyve ağaçlarım, sayısız salon ve bahçe bitkilerim var. Kendimi mutlu ve huzurlu hisettiğim bahçemdeyim. Yeğenlerimede yeşil ve hayvan sevgisini aşılamaya çalışmak ve bunun sonucu olarakta meyvelerini toplamak kadar güzel bir duygu olamaz. Allah'tan tek dileğim biz insanların doğayı sevmesi ve ona zarar vermemesi, doğa bizsiz yaşayabilir ama biz doğasız yaşayamayız. Kimimizin bahçesi vardır, kimimizin balkonu, kimimizinde salondaki saksıları. Üçüde farklı şeyler olmasına rağmen bunları birleştiren, ortak tek bir kelime vardır " sevgi ". ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-05-2013
|
Allah nazardan saklasın, mutluluğunuz daim olsun. Sağlıklı ve mutlu kocaman bir ömür geçirmenizi dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Çok çok teşekkür ederim. Eğer olduda bir gün yolunuz düşerse kapımız her zaman size ve bütün Ağaçlar.net üyelerine açıktır. Daha güzelleri sizlerin olsun. Saygılarımla..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Dün can sıkıcı bir haber aldıktan sonra, sabahı sabah ederek kendimi bahçeye, çiçeklerimin yanına zor attım. Bahçede ne kadar yabani ot varsa hepsini teker teker topladım ve işim bitincede güllerin karşısında yorgunluk kahvesini içip, içimdeki sıkıntıyı atmak için biraz resim çekip sizlerle paylaşmak istedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Bugün çok yoruldum ama değdi tertemiz, otsuz bir bahçeye sahip oldum. Şimdi de komşum sebze fidesi almaya seraya gidecek, çok yoruldum ama en iyisi bende gideyim, dün söz vermiştim bende gelirim hem de seracıya söz verdiğim çiçekleride götürmüş olurum.Sebze fidesi dikecek bol güneşli alan kalmadı arka bahçede ama bilmiyorum belki bir iki bir şey alırım. Bunlarda bugün resimlerini çektiğim dikenli güzeller..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Şeftali ağacına asılı olan saksısıyla asparagus ve monsteranın gölgesinde yaşayan arkadaşı pilea. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|