![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-07-2011
|
Allahım nerden de aklına geliyor böyle şeyler Cymbelina harikasın. ![]() Rana' nın bulduğu isimler de çok güzelmiş.Huriye Nuriye Düriye de güzel ![]() seçenek olsun |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Tömürcek, yanlış anlaşılma oldu sanırım, ben kırılmadım, üzülme yok bir şey. Biri vardı ya malum mevzuyla ilgili, onun için dedim ne hali varsa görsün diye. Ben sizleri seviyorum ![]() Yavrular kedi sarısıysa sularına saçıkıbrıs - demir sülfat katalım, bakalım ne olacak? ![]() Sonuç yeşil kedilerimiz olur diye düşünüyorum, çok katarsak mavi olurlar, şirinler gibi olurlar isim önerileri güzel, siz karar verin artık. Hale Jale Lale - kafiye istenirse. Alman disipliniyle yetiştireceksen, Olga, Helga, Hans![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Dağçiçeğiciğim, Zülfü'nün bebekliği de çok şirinmiş O zamandan belliymiş yakışıklı olacağı Bu soğanlı çiçeklerinin soğanları duruyor hala değil mi? Nasıl saklıyorsun soğanları? Arada soracaktım, unuttum. Ranacığım, narı hazır fide mi aldın? Yoksa bildiğimiz meyvesindeki o sert çekirdek gibi kısımları mı ektin? Ben de Mart sonunda deneyselliğim tuttuğu içün, kivinin içindeki o siyah çörekotu tanesi gibi olan çekirdeklerinden ektim ama çıkmadı. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Hmm, o konu mu? Tamam, evet kırmasın hevesimi Geçen sene şeker begonya vardı her yerde, ben tenezzül etmemiştim Bu sene hayatıma renk katmak amacıyla , federallere rağmen "sefer" diyorum. Ben de bir hızlı koşarım, bir hızlı koşarım zaten sormayın. Yani Hakkı kadar hızlıyımdır Hakikaten, senin Hakkı'nın akıbeti ne oldu? O kadar hırka ördün filan Yavrulayıp ailece gelebilirler demiştin. Hakkı geri dön, Dağçiçeği 2 file patatesle seni bekliyor![]() Ev yapımı ilaçlar veya ona benzer bir sayfada birisi bir şey önermiş: ezilmiş sarımsağı o bitkinin toprağına - toprağın üstüne koyun demiş. Zannedersem bunu yapmanın bitkiye bir zararı olmaz, sarımsağın kokusu bir nebze de olsa fayda edebilir. Bitler seni üzmüştü ya, bir de bunu dene bakalım. Ben dün o kekikli fısfısı yaptım ama sıvı sabun yerine bulaşık deterjanı koyunca kokusu güzel oldu, kekiği bastırdı, bir işe yaramamış olabilir. Ayrıca yaparken fısfısın tepesi çıktığı için, bir elimle tutup bir elimle basmaya çalışırken tırnağım kırmayı başardım, üstelik uzun tırnak değil, kısa. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |