Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği
Verdiğin moral (gaz) için çok sağol canım .Nasa falan demişsin ama biz daha senle peşimizdeki zabıtaları bile hallademedik.Hatırlatayım dedim .
Bilgisayarda arıza yok çok şükür şarj aparatında sorun oluştu.Bu gün hallederim diye düşünmüştüm fakat olmadı.neyse en kısa zamanda hallederim galiba.
Acaa neden kurur bu çam fidanları .Açıkcası benim hiç bir fikrim yok.Bu konuda çok cahilim .Acilen araştırmamız lazım.Ssendki fidanlara da çok üzüldüm.Yeni mi ekmiştin sende .
|
Çok güldüm ya. Ahmet Kaya şarkılarını hatırladım. Peşimizde federaller, zabıtalar, başım belada (A'yı uzatmadan söylüyoruz), kafama sıkar giderim falan filan.
Biz onlardan kaçarken hızımızı alamayıp Houston'a kadar gidermişiz, gitmişken de ver elini NASA, oradan ver elini Ay ve gezegenler. Oralardan yeni yaşam formları ve dünyada olmayan bitkilerle dönermişiz

Meşhur oluruz dönünce ve otomatikman zengin oluruz

Geçen seneden hatırlarsanız üçümüz de söz verdik zengin olunca estetik olacaktık

Sonrasını bilmiyorum, buluruz birşeyler
Şarj şeysinde arıza varsa kolay, burada olsaydın hemen 2 dakikada yıldız tornavidayla açardık, içine bakardık. Sonra ben düşünceli bir şekilde çenemi ovuşturup hmm, hmm dedikten sonra teşhisimi koyardım: meme yapmış bujiler, difransiyel kafası yanmış
Çam konusunda ben de hiç bir şey bilmiyorum ki. Eski kısa ibreli olanlar değil ama yeniler yeni dikildi sayılır