![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-07-2011
|
Cymbelina iş başında. Şimdiki görevi Ranamiraç 'a sayfa açtırmak. görevinde başarılar dilerim arkadaşım. Şaka biryana bende Ranamiraçın sayfa açmasını çok istiyorum. Çiçeklerini de çok merak ediyorum. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Alıntı:
Bitkilerimle ilgili pek çok danışmam gereken sorunum oluyor ,zamansızlıktan yeterince de araştıramıyorum, kendi kendime bir şeyler yapıyorum ,sayfam olsa imdada yetişen daha mı çok olur acep ? bir düşüneyim. Sakaryadaki bıcırık ;cymbelinayla uğraşmayı bıraksında cevdetle ilgilensin biraz,doğum yaklaştı. Bebek alışverişi tamam mı bakalım.Dut mevsimi geldi geçiyor hala dut yemeye davet etmedi bizleri |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Buraya kadar gülümseyerek okudum, sağolun varolun hepiniz, sizleri tanıdığım için mutluyum ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
3 adet yavrusu olduğunu söylemeyi 2 kız 1 oğlan olduğunu (kontrollerime göre öyle ama bu cevdet olayından sonra emin olamıyorum ) Herşeyler tamam yelekler, patikler örüldü bez mama hazır Ablacım dutlar bu sene pert oldu yağan şiddetli yağmur yüzünden daha 1 tane koparıp dut yiyemeden ama duttan başka yiyecek şey buluruz gelcem deyin siz ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|