![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-04-2013
|
sevgili loveforlife laleleriniz harika maşallah.. çok seviyorum lalelerinbir sürü lale soğanı ektim bir tane bile açan olmadı ![]() birseyi yanlış yaptım soğanlılarla ilgili sayfaları hatmediyorum bu sıralar kafayı taktim..ilk kez bu sene diktim seneye böyle olmamalı tavsiyelerinize talibim.. kedicikler iyi olacak inşallah bende inanıyorum.. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Daha önce de belirttiğim gibi ben tüm soğanlı bitkileri çok seviyorum. Çoğu soğanımı da yıllardır dikiyorum. çiçekleri açıp geçtikten sonra birkaç kere gübreli sulama yapıp, yaprakları kuruyunca da topraktan çıkartıp gölgede kurutarak Captanlayarak gazete kağıdına sarıp karton kutuya koyarak bodrumda saklıyorum. Ekim ayında da tekrar dikiyorum.Toprağın süzek bir toprak olması da önemli. Bir de soğanlıları suya boğmamak lazım. Neden açmamış olacağını anlayamıyorum doğrusu.Hiçbirinin açmamış olması ise gerçekten çok garip. Bence en kolay soğanlılardan laleler... Umarım önümüzdeki yıla başarılı olursun. Kediciklerim için dualarınızı eksik etmeyin lütfen... Çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
Alıntı:
Evcil hayvanları barındıran bahçe sakinleri, hayvanların daha sağlıklı olmalarına katkıda bulundurmak için, hayvanların doğal bitkilerle ya da börtü-böcekle açır-neşir olmalarına imkan tanımalılar.. Kedi ve köpeklerin de çok az da olsa bazı otları yediğini gördüm. Doğan ortamdan faydalandıkları oranda dirençli olacaklardır. Kedicikler çok küçükler.. loveforlife abla onlara çeşitli körpe otlar koparıp verir zaten. Amaç; umudu kovalamak. İnşallah daha sağlıklı olurlar. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Kedicikler için çim koyuyorum. Kemiriyor anne kedi de. Ufaklıklar 37 günlük olmalarına rağmen halen kendi kendilerine bir şey yemiyorlar. Zorla biberonla besleme yapıyorum destek olsun diye. Çişlerini de hala kendileri yapamıyor. Anne de yeterince yalamıyor olsa gerek ki, iş hep başa düşüyor. Sevgili Vetman ve Lusoari'nin tavsiyeleriyle vitamin şurubu kullanmaya başladım. İki üç gündür daha canlı olduklarını hissediyorum. Birkaç gündür yağmur olunca çıkaramamıştım, daha önce çıkardığımda tirtir titremişlerdi ama dün komşunun çatıya çıkarınca oldukça keyifli olduklarını gördüm. Umarım her şey yoluna girer... Sevgiler, selamlar... |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| sardunya, soğanlı bitkiler, tohumla üretim |
|
|