Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yaylacı
Sayın Loveforlife, o sevimli kedicikler için göstermiş olduğunuz insan üstü caba takdire değer, hayvan sevgisinin böylesini görmedim dersem yalan olmaz. Çiçekleriniz yine sevginizi olabildiğince yansıtmış hepsi çok güzel, erken baharı yaşamış olduk, sayfanız bayağı renklenmiş ellerinize sağlık.
|
Değerli Ağabeyim Yaylacı,
Kedicikler için tüm çabalarıma rağmen başarılı olamıyorum sanırım. Biliyorsunuz, toplantı günü de bir pisiciğime araba çarpıp melek olduğu haberini almış ve çok üzülmüştüm. Süt annemizin 3 bebeği de melek oldu. Sadece benim iki ufaklık kaldı. Pazartesi veteriner hekime gittik miniklerle. Ancak veteriner durumlarının kötü olduğunu söyledi. Şuan tam bir aylık oldular ama gelişimleri 2 haftalık gibiymiş

Yeterince kalsiyum almadıklarından raşitik bebeler olmuşlar... Şimdiye kadar çişlerini kendileri yapmaya başlamış olmaları gerekiyordu ama maalesef... Karınları çok şişiyor. Ogün dış parazit tedavisi yapıldı ama iç parazit için çok cılız olduklarını söyledi veteriner hekim. Süt annemiz de pek bakmıyor artık. Emziriyor geldiği zamanlarda ama hiç yalamıyor. Sadece ben gittikçe masajla çişini yaptırıyorum. Kakasını yaptırmak ise tamamen işkence...