Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ligustrum
Kediciklerin , kediciklerimizdir. İnşallah hayata daha sağlam tutunurlar.
Evcil hayvanları barındıran bahçe sakinleri, hayvanların daha sağlıklı olmalarına katkıda bulundurmak için, hayvanların doğal bitkilerle ya da börtü-böcekle
açır-neşir olmalarına imkan tanımalılar..
Kedi ve köpeklerin de çok az da olsa bazı otları yediğini gördüm. Doğan ortamdan faydalandıkları oranda dirençli olacaklardır.
Kedicikler çok küçükler.. loveforlife abla onlara çeşitli körpe otlar koparıp verir zaten. Amaç; umudu kovalamak. İnşallah daha sağlıklı olurlar.
|
Sevgili Ligustrum,
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Kedicikler için çim koyuyorum. Kemiriyor anne kedi de. Ufaklıklar 37 günlük olmalarına rağmen halen kendi kendilerine bir şey yemiyorlar. Zorla biberonla besleme yapıyorum destek olsun diye. Çişlerini de hala kendileri yapamıyor. Anne de yeterince yalamıyor olsa gerek ki, iş hep başa düşüyor. Sevgili Vetman ve Lusoari'nin tavsiyeleriyle vitamin şurubu kullanmaya başladım. İki üç gündür daha canlı olduklarını hissediyorum. Birkaç gündür yağmur olunca çıkaramamıştım, daha önce çıkardığımda tirtir titremişlerdi ama dün komşunun çatıya çıkarınca oldukça keyifli olduklarını gördüm.
Umarım her şey yoluna girer...
Sevgiler, selamlar...