![]() |
|
![]() |
#1051 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Duygularını o kadar güzel anlatmışsınki söyleyecek başka şey yok...Rabbim gönlüne göre versin inşallah.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1052 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Sevgili arkadaşım hala gelmedimi .Bizde hipotrumun yakınından geçerken aileme hep fincanı söylüyormuşum acaba oralardamı kızım anne hep aynı yerde söylüyörsun diyor.Şimdi okudum oda oralarda kaybolmuş inşallah denk gelirde seve seve sana getiririm tez zamanda sana gelir inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili loveforlife,bütün dualarım senin ve fincanın buluşması için.kısa sürede kavuşmanız dileğimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1054 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Kayip ölümden kötü ![]() Rabbim kavustursun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1055 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Sevgili Loveforlife.. Dün uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşımla sohbet ederken konu kedilere geldi.. Arkadaşım küçükken hastalanan kedilerini babasının araba ile 60 km uzakta bir yere bıraktıgını söyledi.. O zaman neden böyle birşey yaptıklarını hatırlamıyor. Belki de babasının kendince bir düşüncesi vardı, bilemiyoruz.. Ve 1 ay sonra kedileri evi bulup geri gelmiş.. Aklıma fincan geldi, ben de ona bahsettim.. "Beklesin, gelir" dedi.. Umarım bekleyişimize cevap verir fincan.. Umudunu yitirme lütfen, sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Ağaç Dostu
|
Sizinle güzel haberler paylaşmayı o kadar çok istiyorum ki! Çok özledim kızımı. Onsuz her şey anlamsız. Bitkilerin fotoğrafları çekmek bile gelmiyor içimden. Zaten terasta aşırı sıcaklar ve ilgilenememem yüzünden epey kaybım oldu. Mucize bebeği annesi terasa taşıdı. Anne çok saldırganlaştığı için terasta sulama bile zor yapıyorum. Bu arada Mucize'yi çatıya kaçırdı. Mucize'nin gözleri çok ağır enfeksiyon oldu. Neredeyse kör olacaktı. Annesinin tırmıklarından korunmaya çalışarak iki haftadır tedaviyi sürdürüyorum. Şükür ki bugün biraz daha iyiydi. Gözlerini iyileştirebilmeyi umuyorum. Sonrasında yuva arayacağım... İnşallah kınalı kuzum da döner bu arada ve ağız tadıyla güzellikler paylaşmaya devam ederiz... Aylar sonra evine dönen pisiciklerle ilgili anlatılanları duydukça umut doluyor yüreğime... Rabbim dualarımızı boş çevirmez inşallah, geliverir kınalı kuzum! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
İnşallah geliverirde, sizide sevindiriverir kınalı kuzun...! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2007
|
Dualarımız hep sizinle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1059 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Dün yalavo yolundan geçtik gözlerim hep fincanı aradı,belki görürüz diye. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2012
|
Sevgili Loveforlife inan bizlerde sabırsızlıkla o güzel haberi duymayı bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Ne kadar üzüldüğümü gerçkten anlatamam loveforlife, umarım tez zamanda gelir Fincancık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1063 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
loveforlife fincan hanım inşallah gelmiştir uzun süredir uğrayamadım bayağı şeyler kaybetmişim acısıyla tatlısıyla hayat insanların istediği gibi olmuyor malesef mukadderat HER DAİM YEŞİL VE MAVİ İLE KALIN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Ağaç Dostu
|
Biliyorum sizleri de çok üzdüm ama elimde değil arkadaşlar. Bugün 56. gün ve kınalı kuzum hala yok! Sizinle bir şeyler paylaşmak istesem de tıkanıp kalıyorum. Zaten fotoğraf karelerine Fincan'ım girmeyince öyle güzel gözükmüyor gözüme. Zeytin'i ise terasa değil merdivenlere dahi çıkartmıyorum. Dışarıdan korkması için elimden geleni yapıyorum. Hoş, bitkilerimin de pek iyi durumda olduğu söylenemez ya! Sıcaklar en ağır darbeyi vurdu aslında. Bu arada ben de fazla ilgilenemedim onlarla. Bahçedekiler neredeyse tamamen ölmüş durumda. Boş saksıların tepesinde yaklaşık üç aylık olan minik piliçlerim ve bahçede yerleşik olan birkaç kedicik oynaşıyor. Yıkılan binanın yeri doldurulmadığı sürece bahçeyi aktif hale getirmek mümkün olmayacak gibi. Terastakiler de ona keza. Mucize bebeği annesi terasa taşıdı. Çok güzel ve oyuncu bir kız ufaklık. Özellikle sukulent yapraklarını oyuncak etti kendine. Neyse ki çok güzel bir aileye yuvalandırdım. Yıkadım, pakladım çok mutlu olacağı bir ortama gönderdim. Annesi terasta takılmaya devam ediyor. En kısa sürede kısırlaştırılacaklar listesinde. ![]() ![]() Bir de Zeytin'im var ki... İyi ki de var. Benim yakışıklı oğlum olmasa ne yapardım acaba bu zor günlerimde ben? 8 Eylül'de 6 aylık olacak tosunum. Fincan'a göre çok farklı bir karakteri var oğlumun ama o da çok özel bir can... Tüm canlar gibi... ![]() ![]() ![]() Düzenleyen loveforlife : 05-09-2014 saat 22:44 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
Ağaç Dostu
|
Sayın loveforlife, sonunda geldiniz! Üzüntünüzü inanın paylaşıyorum, benim de canım gibi sevdiğim 4 kedim var. Bu nedenledir ki sizi ne teselli eder hiç bilmiyorum. Öte yandan elinize bakan çok can var, güçlü kuvvetli olmanız lazım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1066 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1067 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Öncelikle bir farkındalık yaratarak kullanıcı adınıza dikkat çekmek istiyorum. Verdiğim diksiyon eğitimlerinde hep vurguladığım noktalardan biridir kelimelerin doğru kullanımı. Sizin kullanıcı adınız "dinozor" da pek çok kişi tarafından yanlış telaffuz edilir ve yazılır. "Dinazor" olup çıkmıştır pek çok yerde. Eğitimlerde hep derdim ki, "hiç Taş Devri'ni izlemediniz mi? Onların dinozorunun adı neydi: Dino! Tıpkı orada olduğu gibi doğru kullanım "DİNOZOR"... ![]() Bu ön nottan sonra, size teşekkür etmek isterim. Beni merak etmeniz, çiçeklerinizi benimle paylaşmak istemeniz çok güzel ve mutluluk verici. Çok kaybım olduğu doğru ama size zahmet vermek istemem. Agaclar.net ailesinden olduğunuza göre mutlaka sizde de gizli bir hazine vardır. Bütün hayvanlar çok özel bence de. Kedi yavruları sizin de dediğiniz gibi çok tatlı oluyor. Benim elimden de sürekli yavrular gelip geçiyor. Onları güzel yuvalar bulup veriyorum şükür ki. Şu an bahçemde 14 Ağustos doğumlu iki minik ve annelerine bakıyorum. Annenin ikinci doğumu ilk doğumundaki yavrularından birini sahiplendirememiştim. O da 4 aylık oldu ve kardeşleriyle birlikte annesini emmeye devam ediyor. İşin ilginci anne ilk doğumda yabaniydi. O yüzden yakalayıp kısırlaştıramadan hemen tekrar hamile kaldı. Şimdi anne çok uysal, artık bana güveniyor ve kendini sevdiriyor. Yavrular 2 aylık olunca hemen kısırlaştıracağım annemizi. Alıntı:
Mucize bebek, yeni ailesindeki adıyla Çakıl bende kalsa anne agresif tavırlarıyla onu benden uzak tutmaya devam edecekti. Bebeğimizin gözleri çok enfeksiyon olmuştu. İki gözü de neredeyse kör olacaktı, ilaçlamam için bile izin vermiyordu Pamuk. Bacaklarım tırnak izi içinde kaldı. Ama yavru gittiğinden beri yine o uysal ve sevimli haline döndü. Az önce kapıya gelmiş usluca karnını doyurup gitti. Zeytin'e de kızmadı. Ayrıca bende gelen giden kedi bitmiyor ki! Yakın zamanda yuvalandırdığım canlardan birkaç fotoğraf paylaşayım sizin için... (Anne kedimiz kısırlaştırmaya gitti, pazartesi gelecek inşallah) ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili, iyi yürekli Loveforlife ablacığım..... Bu konu hakkında konuşmak benim canımı çok acıtıyor ama umudunu yitiren bir insanın kaybetme korkusuda olmaz, işte bu yüzden gün gelecek ve umudun sayesinde kazanan yine sen olacaksın. Elbette bir gün güneş yine senin için doğacak ve ben bu zor günlerin geride kalması için, senin için hiç bıkmadan dua etmeye devam edeceğim. Zeytin'i her gördüğümde bebekliği gözümün önünde belirip, yüzümde de bir gülümseme meydana geliyor, sizi de böyle mutlu görünce seviniyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1069 |
Ağaç Dostu
|
Japon Gülü...
Sevgili Alys, ondan satın aldığım ve onun hediye ettiği bitkilerle tanıştığımız günden beri çok mutlu ediyor beni. Baharda bir karışlık bir çelik olarak getirdiği hibiscus da onlardan biri. Yaz boyu sürekli çiçekliydi. Şimdi boyu bir metreye yakın... ![]() ![]() ![]() Sevgili Malina beni afaroz eder mi bilmem ama bir de bu saksıdaki çiçeğimi paylaşayım mı? Geçen gün bir gözü patlamış, bir kalçası kırık minik bir yavru kedicikle kesişti yollarımız. Onu tedavi için barınağa götürdüm. Ameliyat olabilmesi için bir süre toparlaması gerekiyor. Eve beraber döndük mecburen. Dönüş yolunda bir de bu güzellik katıldı aramıza... Cingöz! Adını öğrendi, inanılmaz insan delisi... Tam bir avuç! ![]() ![]() Düzenleyen loveforlife : 14-09-2014 saat 14:49 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1070 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Çok sevimli, çok tatlı sevgili loveforlife... Toparlanabilmesi için şimdi kimbilir nasıl besleyeceksin bu sevimli Cingözü... Rastgelsin, inşallah en kısa zamanda iyileşir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Ağaç Dostu
|
Ailemizin en miniği...
Sizinle acıyı da tatlıyı da paylaşmayı çok seviyorum. Bu kez size çok güzel bir haber vermek istiyorum. Bir kez daha hala oldum. Polonya'da yaşayan kardeşimin bir oğlu oldu. Bahtı güzel olsun aslanımızın... Karşınızda, oğlumuz Leo! ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1072 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
Ay maşallah sevgili Loweforlife, allahım korusun Leo cuğu. Zeytinin bebekliğini ben de hatırladım şimdi, ne kadar güzel büyümüş maşallah. İnşallah Fincan Hanım da çıkar gelir bir gün... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Maşallah, dünya tatlısı bir bebek hayırlı, sağlıklı bahtı güzel olsun, anneli babalı güle oynaya büyüsün. Halasının da gözü aydın olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Gözünüz aydın sayın loveforlise, Allah analı, babalı, halalı büyütsün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Ağaç Dostu
|
Yüce Rabbim Leo'yu nazarlardan korusun, bahtını hep açık eylesin, dünyadaki bütün çiçekler Leo için açsın. Tekrar tüm ailenin gözü aydın ablacığım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1076 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-09-2014
|
sümbüller gerçekten birer şaheser gibi maşallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1077 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2007
|
Maşallah. Allah bağışlasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1078 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili loveforlife,bahtı açık,sağlıklı,hayırlı uğurlu olsun.güle güle büyütün. maşallah çok şeker |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1079 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2014
|
Gözünüz aydın sevgili Loveforlife maşallah çok tatlı. Allah Leo'nun ömrünü uzun, sağlıklı ve hayırlı eylesin inşallah. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
sardunya, soğanlı bitkiler, tohumla üretim |
|
|