![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
|
sayın forelovlife çok üzüldüm bende fincana.umarım kavuşursunuz.hayvanlar kadar olamayan adına insan denen bazı canlılar böyle eziyetler yapıyor bu zavallıcıklara. bende bazen şahit oluyorum böyle olaylara. resimdeki köpek kadar olamıyor işte bunlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili kardeşim geçmiş olsun, üzüntünü paylaşıyorum inşallah fincan bulunur ve üzüntün azalır dileğimiz bu da, bir abin olarak bir şeyler söylemek istiyorum her ne söylesekte üzüntünün azalacağını sanmıyorum ama ben yinede söylemek istiyorum, hani bir ata sözü vardır önce can diye benim temel olarak aldığım bir sözdür can olmadan canlar olmaz, kendi canınızın sağlığı için bazı üzüntülerinizi es geçmek zorundasınız önce kendi sağlığınızı düşünün ki sonra benim sağlığıma fincanların sağlığına faydanız olsun, siz sağlıklı olmadığınız sürece diğer canlara da faydanız olamayacağını biliyorsunuzdur ama ben yinede hatırlatmak istedim, o nedenle çok üzülmemenizi sağlığınızın her şeyden değerli olduğunu hatırlatmış olayım, dileğim inşallah fincan da bir an önce bulunur sizde yüksek morale kavuşursunuz. Sevgilerimle.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Çok sağ olun arkadaşlar, verdiğiniz destekler çok değerli. ![]() Loveforlife, çok üzgün şu anda. Sözler teselliye yeterli gelmiyor, biraz olsun hafifletir belki. ![]() Canım, kendini harap etme, sana söylediğim gibi fincanın geri geleceğine ben de inanıyorum. Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili loveforlife geçmiş olsun Fincan'ımıza çok üzüldüm ben valla sanki hepimizin kedisi gibi görüyorum Fincan'ı, hepimiz çok seviyoruz, fotoğrafladığın karelerde gözlerim kesinlikle arar Fincan'ı. Geçen sene bizim burada da vardı Fincan'ın cinsinden her görüşümde sen ve Fincan geliyordu aklıma. Ama üzülme, kendini bu kadar üzme, harap etme lütfen. İnşallah Fincan geri gelecektir ve o zaman bizlerden müjdeni istersin. İnşallah!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-01-2012
|
Eğer Bursada otursaydım sokak sokak gezer Fincanınızı size getirirdim.Kediler yönlerini bulur ve evine döner üzülmeyin.İnşallah çabuk kavuşursunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
Çok geçmişler olsun. Sağlığınıza kavuşmanız için ve kediniz için dua edeceğim. Umarım her şey eskisinden güzel olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Sevgili loveforlife.. Fincan dönecek, bunu da atlatacaksınız.. Yine sana güzel pozlar verecek bizimle paylaşman için.. Ama senin bu güzel tabloyu bize aktarman için iyi olman gerek.. Fincan hanım'ın dönüşte sana ihtiyacı olacak eminim.. İlgine, sevgine... Onun için senin iyi olman şart.. Lütfen kendini yıpratma.. , sen hepimize lazımsın, sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Sevgili loveforlife geçmiş olsun ...İnşallah fincan da bir an önce bulunur..Müjdeli haberinizi bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2014
|
Hay Allah bir kaç gündür forumdan uzaktaydım, haberinizi yeni alıyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili loveforlife fincanın kaybolmasına ben de üzüldüm ama arkadaşların da dediği gibi önce kendi sağlığınızı düşünmeniz gerekir, çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda fincanla ilgili iyi haberler alırsınız hayırlısıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2014
|
Ben bu forumda ilk kez yazıyorum onu da size yazıyorum, Allah gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlısı eylesin, çok üzüldüm,gelmiş geçmiş olsun, iyi haberlerinizi bekliyorum. Düzenleyen suara : 17-07-2014 saat 23:34 Neden: anlatım bozukluğu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
Ben de yeni gördün üzücü haberi. Çok geçmiş olsun, önce sizin sağlığınız ****** ama can dostunuza da üzülmemek elinizde değil. Bir gelse eminim daha iyi olacaksınız. bizim kampüsün bahçesinde de bebeklikten beri baktığımız bir kedimiz vardı. birileri almış uzak bir yere bırakmış. Sonra birkaç aya çıkıp geldi. Fincan hanım da yolunu, evini bulacak ben de inanıyorum, yeterki sağ olsun... Bu yüzden siz de sağlığınızı ihmal etmeyin nolur. Allah korusun sağlığınızı kaybettikten sonra Fincan çıkıp gelse fincan sizin durumunuza üzülmeyecekmi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-06-2014
|
Geçmiş olsun sn. loveforlife . Kedinizin kaybolmasına çok üzüldüm inşallah kısa zamanda sağlığınıza da kedinize de kavuşursunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Loveforlife çok geçmiş olsun ama kendi sağlığını lütfen biraz daha dikkat et |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Fincan’ım! Bugün doğum günümmüş ya hani; kaç kişi anlayabilir ki, senin yokluğunda 18 gündür defalarca öldüğümü, tükendiğimi? Tarifi imkansız, öyle bir yürek acısı ki! Kınalı kuzum, çok özledim seni! Sen, rüyalarımla gelensin bana. Aslında 3 yıl önce rüyalarımla girdin hayatıma. Hastalığımın en ağır olduğu günlerdi. Büyük acılarım vardı. Sol gözüm karanlığa gömülmüştü de; üzmemek adına sevdiklerimi şakaya vuruyordum, belli etmek istemiyordum çektiklerimi. Sonra seni gördüm rüyamda. Bir adamın elinde, minicik bir yavru pisi. Adam diyordu ki; “bak o da tıpkı senin gibi, görmüyor sol gözü. Ona bakarsan, adını ‘FİNCAN’ koy. Kırk yıllık sevap yazılacak sana, bakarsan ona!”… Yaklaşık bir yılım geçti hastane odalarında. Hep seni sayıkladım, hep seni bulacağım günü bekledim. Ta ki iki yıl öncenin eylülüne dek. Aslında o günlerde de iyi değildim pek. Hastaneden dönüşte ilaçları almak için eczaneye gitmiştim. Dönüşte akşam olmak üzereydi. O günlerde sağ gözümde de hasar olduğu için hava kararınca görmem daha zor oluyordu. Sen beni çağırdın sanki de yolun karşısına geçtim garip bir şekilde. Oysa karşıya geçmesem, daha kolay gelebilirdim eve. Vızır vızır trafiğin içinde koşan minik bir şey gördüm bir anda. İşte sendin o; başkalarına göre çirkin, bana göre dünyalar güzeli kızım. Arabaların altından aldım seni ve başladım annenin olup olmadığını soruşturmaya. Sonra öğrendim ki yarım saat kadar önce birileri bir arabadan atmış seni. Öylece şaşkın, kucağımda durmuş kolumu emmeye çalışırken sen; akşamın o saatinde ne işi varsa sokakları süpüren bir çöpçü yanaştı yanıma ve dedi ki: “Al kızım götür onu evine, çok sevabı olur sana… Biliyor musun ben kaç tane cana yetişiyorum?” Renginden sonra bu sözlerin de rüyamdaki gibi gerçekleşmesiyle sarılıp sana geldik ömür boyu beraber olmak üzere evimize. Annem kapıyı açtığında “FİNCAN” geldi dedim. O sırada annem yüzüne dikkatli bakınca sol gözünde bir şey olduğunu fark etti. Ertesi gün veterinere gittiğimizde, veteriner de sol gözünün görmediğini söyledi. Sen artık benim asla vazgeçmeyeceğim kınalı kuzum, FİNCAN’ımdın. Öyle minik ve zayıftın ki! Beni hep annen sandın. Hatta sen “anne” dedin hep bana… Kulağımı emmekten neredeyse hiç vazgeçemedin. Hele beni o kucaklaman, bana sarılman yok mu! Sarlıp uyurdun ya, meşhur ninnimiz eşliğinde:“kuzusu da kuzusu, annesinin kınalı da kuzusu!” Söylemezsem ninnini uyanır da söylemem için uyarırdın sen beni. Hiçbir zaman obur bir kedi olmadın. Sadece kuru maman ve olmazsa olmaz haşlanmış kuzu ciğerin... Minicik bir parçayı geçmezdin. Patini çatal gibi kullanarak keyifle yerdin ciğerini. Ne tezgah üstüne çıktın, ne yemek masasına. Başka bir şeyi versek dahi yemedin. Fıtratında olsa da ne balığa ne de ete yan baktın. Kuşlarımız hep kardeşlerindi. Yanyana gezdin, arkadaşlık ettin onlarla. Onlarca civcivimize ablalık ettin de “çoban kedisi FİNCAN” dedim sana. Sen tüm canlıları sevdin. Çiçeklerimiz bile kardeşlerindi ya hani, hep poz verirdin onlarla… Sen benim şifacımdın. Bu iki yıl zarfında çok zor zamanlarım oldu yine, hastanede kalmam gerekti çoğu kere. Evde kıpırdayamadan yattığım zamanlarda, hep yanımdan ayrılmamasıya yattın benimle. Hatta acımın en fazla olduğu yerlere yaptığın masajla rahatlattın beni çoğu kere. Göğsümde yatıp o gırıl gırıl uyuman yok mu! Kullandığım kutular dolusu ilaçtan daha ilaçtın, şifaydın sen bana… Tek tahammül edemediğin eve gelip giden başka pisiciklerdi. Çok kıskanırdın onları. Sadece senin annen olmamı isterdin. Yine de konuşunca bilge bir insan gibi dinlerdin beni ve kabul ederdin gelenleri. Hayatımıza ansızın girip, çabucak melek olup bizi bırakıp giden Mercan’a bile razı olmuştun. Sonra Panda’nın yavruları annesiz kalınca onları eve almama hiç ses etmedin. Hatta onları beslerken bir anne misali telaşeleniyordun sen de. Sonra onları yaladın, annelik yaptın adeta… Zeytin ve Çakıl’ın da teyzeleri oldun, razı oldun yuvanı paylaşmaya. Seninle geçen her anım öyle güzel ki!... ………………………………. Nasıl gittin bebeğim, niçin bindin o kötü insanın arabasına? Nerelerdesin şimdi? Ne bulur, ne yersin? Sen arabalardan çok korkarsın ki! Oralar arabalarla dolu…. Sen benim sevgi pıtırcığımsın ya, kendini sevdirmeye bayılırsın ya, tanımadığın insanlara sevdirmezsin kendini. Sevgiye de acıkmışsındır şimdi! Çok canım acıyor kınalı kuzum… Gel artık Fincan’ım. Gel ki, yeniden doğayım seninle. Hiçbir şey dolduramıyor yerini. Sen çok akıllı bir cansın. Diyorlar ki kediler evini bulurmuş. 18 gün geçse de gelirsin annene, bulursun yolu değil mi? Ben biliyorum, sen de beni arıyorsun şimdi. Yoksa ayrılmazdın oralardan, bulurdum seni. O kadar çok aradık ki! Gözyaşlarımı durduramıyorum. Ömrümde ilk kez bir doğum günü hediyesi istiyorum. Seni çok özlüyorum. Sensiz doğum günü ne ki, her gün tekrar ölüyorum! Rabbim bir mucize göster…. (Doğum günümü hatırlayan, hatırlamayan tüm dostlarımdan sadece dua istiyorum. Çok teşekkür ederim) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili loveforlife ilan yaptırmış olman iyi bir fikir. İnşallah bu ilanla birlikte gönlüne göre doğum günü hediyeni alırsın... İnşallah!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Duygularını o kadar güzel anlatmışsınki söyleyecek başka şey yok...Rabbim gönlüne göre versin inşallah.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Sevgili arkadaşım hala gelmedimi .Bizde hipotrumun yakınından geçerken aileme hep fincanı söylüyormuşum acaba oralardamı kızım anne hep aynı yerde söylüyörsun diyor.Şimdi okudum oda oralarda kaybolmuş inşallah denk gelirde seve seve sana getiririm tez zamanda sana gelir inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili loveforlife,bütün dualarım senin ve fincanın buluşması için.kısa sürede kavuşmanız dileğimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Kayip ölümden kötü ![]() Rabbim kavustursun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Sevgili Loveforlife.. Dün uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşımla sohbet ederken konu kedilere geldi.. Arkadaşım küçükken hastalanan kedilerini babasının araba ile 60 km uzakta bir yere bıraktıgını söyledi.. O zaman neden böyle birşey yaptıklarını hatırlamıyor. Belki de babasının kendince bir düşüncesi vardı, bilemiyoruz.. Ve 1 ay sonra kedileri evi bulup geri gelmiş.. Aklıma fincan geldi, ben de ona bahsettim.. "Beklesin, gelir" dedi.. Umarım bekleyişimize cevap verir fincan.. Umudunu yitirme lütfen, sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Sizinle güzel haberler paylaşmayı o kadar çok istiyorum ki! Çok özledim kızımı. Onsuz her şey anlamsız. Bitkilerin fotoğrafları çekmek bile gelmiyor içimden. Zaten terasta aşırı sıcaklar ve ilgilenememem yüzünden epey kaybım oldu. Mucize bebeği annesi terasa taşıdı. Anne çok saldırganlaştığı için terasta sulama bile zor yapıyorum. Bu arada Mucize'yi çatıya kaçırdı. Mucize'nin gözleri çok ağır enfeksiyon oldu. Neredeyse kör olacaktı. Annesinin tırmıklarından korunmaya çalışarak iki haftadır tedaviyi sürdürüyorum. Şükür ki bugün biraz daha iyiydi. Gözlerini iyileştirebilmeyi umuyorum. Sonrasında yuva arayacağım... İnşallah kınalı kuzum da döner bu arada ve ağız tadıyla güzellikler paylaşmaya devam ederiz... Aylar sonra evine dönen pisiciklerle ilgili anlatılanları duydukça umut doluyor yüreğime... Rabbim dualarımızı boş çevirmez inşallah, geliverir kınalı kuzum! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah geliverirde, sizide sevindiriverir kınalı kuzun...! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |