View Single Post
Eski 06-09-2014, 09:46   #1067
loveforlife
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dinozor Mesajı Göster
Sayın loveforlife, sonunda geldiniz! Üzüntünüzü inanın paylaşıyorum, benim de canım gibi sevdiğim 4 kedim var. Bu nedenledir ki sizi ne teselli eder hiç bilmiyorum. Öte yandan elinize bakan çok can var, güçlü kuvvetli olmanız lazım Terasınız için bir düşünün istediğiniz bir şeyler var mı diye. Pek sukulentim yok ama belki ilginizi çekebilecek başka bir şeyler vardır bende. (Sayenizde yavru kedi de görmüş oldum aylar sonra, canıma can kattı)
Sevgili Dinozor,

Öncelikle bir farkındalık yaratarak kullanıcı adınıza dikkat çekmek istiyorum. Verdiğim diksiyon eğitimlerinde hep vurguladığım noktalardan biridir kelimelerin doğru kullanımı. Sizin kullanıcı adınız "dinozor" da pek çok kişi tarafından yanlış telaffuz edilir ve yazılır. "Dinazor" olup çıkmıştır pek çok yerde. Eğitimlerde hep derdim ki, "hiç Taş Devri'ni izlemediniz mi? Onların dinozorunun adı neydi: Dino! Tıpkı orada olduğu gibi doğru kullanım "DİNOZOR"...

Bu ön nottan sonra, size teşekkür etmek isterim. Beni merak etmeniz, çiçeklerinizi benimle paylaşmak istemeniz çok güzel ve mutluluk verici. Çok kaybım olduğu doğru ama size zahmet vermek istemem. Agaclar.net ailesinden olduğunuza göre mutlaka sizde de gizli bir hazine vardır.

Bütün hayvanlar çok özel bence de. Kedi yavruları sizin de dediğiniz gibi çok tatlı oluyor. Benim elimden de sürekli yavrular gelip geçiyor. Onları güzel yuvalar bulup veriyorum şükür ki. Şu an bahçemde 14 Ağustos doğumlu iki minik ve annelerine bakıyorum. Annenin ikinci doğumu ilk doğumundaki yavrularından birini sahiplendirememiştim. O da 4 aylık oldu ve kardeşleriyle birlikte annesini emmeye devam ediyor. İşin ilginci anne ilk doğumda yabaniydi. O yüzden yakalayıp kısırlaştıramadan hemen tekrar hamile kaldı. Şimdi anne çok uysal, artık bana güveniyor ve kendini sevdiriyor. Yavrular 2 aylık olunca hemen kısırlaştıracağım annemizi.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Mucize bebek de çok güzelmiş sevgili loveforlife. Çok tatlıymış. Keşke seninle kalsaymış.
Sevgili YeniGine,

Mucize bebek, yeni ailesindeki adıyla Çakıl bende kalsa anne agresif tavırlarıyla onu benden uzak tutmaya devam edecekti. Bebeğimizin gözleri çok enfeksiyon olmuştu. İki gözü de neredeyse kör olacaktı, ilaçlamam için bile izin vermiyordu Pamuk. Bacaklarım tırnak izi içinde kaldı. Ama yavru gittiğinden beri yine o uysal ve sevimli haline döndü. Az önce kapıya gelmiş usluca karnını doyurup gitti. Zeytin'e de kızmadı. Ayrıca bende gelen giden kedi bitmiyor ki!

Yakın zamanda yuvalandırdığım canlardan birkaç fotoğraf paylaşayım sizin için... (Anne kedimiz kısırlaştırmaya gitti, pazartesi gelecek inşallah)Name:  IMG_2347.jpg
Views: 578
Size:  25.2 KB

Name:  IMG_2348.jpg
Views: 578
Size:  26.5 KB

Name:  IMG_2338.jpg
Views: 600
Size:  23.4 KB

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön