![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sümbüller...
Açmaya başladıklarından beri kediciklerle uğraştığım için pamuk helvaları sizinle paylaşmakta geciktim... Bunlar ağırlıktan yatmıştı. ![]() Destek verdik, ayaklandılar... ![]() ![]() ![]() Bunlar Sevgili Kgursan'ın hediyelerinden. Katmerli pembe olanı çok sevdim... ![]() Düzenleyen loveforlife : 27-03-2014 saat 05:46 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Kedicikler için çok sevindim. Anneleri de inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bu renk papatyalara bayılıyorum seninkilerde arkasındaki sümbüllerle çok güzel bir görüntü oluşturmuş güle güle büyüt |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben papatyaları oldum olası çok sevmişimdir. Çok masum gelir bu güzel bana. Şimdilerde de ne papaya çeşidi bulursam sahip olma gayretine düşüyorum haliyle... Bir de çok nazlı olmamaları çok büyük bir avantaj. Bol bol çiçek görmek isteyen için çok iyi bir seçenek papatyalar... İster Çeşme, ister Bodrum papatyası, isterse kır papatyası olsun... |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-07-2013
|
Alıntı:
gerekirse parazit iğnelerini bile yapabiliriz. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Kediciklerle uğraşamaya devam ediyorum. İnşallah başka bir canı daha kaybetmem. Çünkü madden ve manen çok yoruldum gerçekten de... Onlar büyüsün hele, senin bilir kişiye de danışırız. Bilir kişinin uzmanlığı nedir? |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2012
|
Gazeteci John Grogan'ın sözü çok doğru. İçimizi anlatmış. Sümbüller cılızda olsa renk tonları çok güzel, sizin lalelerde açmaya başlamış ne kadar güzel. Buralarda havalar geç ısındığı için 1 hafta sonra ancak başlar renk cümbüşümüz. Vakit bulabilirsem bende bahçemi ve diğer bitkilerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. :-) |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hayvanıyla, bitkisiyle doğaya aşığız... Bu aşk bazen üzüyor, bazen de gülümsetiyor. Az önce süt annemize haşlanmış ciğer götürdüm. Beni görünce kalktı yavruların yanından. Bir güzel yedi ciğerleri. Sonra bir parçasını aldı ağzına, doğru yavrularının yanına. Koydu önlerine, başıyla da ittiriyor yiyin diye. Öyle güzel bir manzaraydı ki, annelik böylesine güzel bir şey işte. Kendi çok sevdi ya, yavrulara da yedirecek. ![]() Eminim senin bahçende de bir sürü güzellik saklıdır. Niçin paylaşmadın ki şimdiye kadar? Bence elini çabuk tutmalısın. Sabırsızlıkla bekleyeceğim değerli kardeşim... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
Sevgili Loveforlife, Çiçeklerimizin fotoğrafını çekerken sağdan, soldan, aşağıdan, yukarıdan türlü türlü şekillere giriyoruz. Balkonda beni gören insanlar tuhaf tuhaf bakıyor Bir an laleleri çekmek için nasıl uğraştığın gözümde canlandı, gülümsedim. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim komşuların benim hakkımda söylediklerimi yazmaya kalksam, sansür uygulaması şart olur. Ama onların seviyesine inemem. Kişi kendi neyse karşısındakini de öyle bilirmiş diyorum ben. Ben bunu seviyorum. Elimde makine, deklanşöre basıp duruyorum. Bu beni mutlu ediyor. Gerisi hiç mi hiç önemli değil. Önemli olan yapmaktan mutlu olduğum şeyleri yapabilmek... Hem böylesine güzellerken o güzellikleri ölümsüzleştirmeli, değil mi? Seni gülümsetebildiysem ne mutlu bana. Biraz daha gülümse öyleyse... Beyazın güzelliği bir başka... ![]() Bu farklı bir kırmızı... ![]() Geçen yıllardan kalanların çiçekleri biraz küçülüyor ne yazık ki... ![]() ![]() Hala açmamış olanlar da hazırlıkta... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Sevgili loveforlife, sümbülleriiz , laleleriniz ne güzel açmış! Öyle canlı görünüyorlarki maşallah. Hele o pencere önü renk cümbüşüne hayran kaldım. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Kalbinin aynası olmuş çiçeklerin yine bütün haşmetleriyle sevgili arkadaşım . Yalova ganimetleri, ve çektiğin diğer resimler rüyalara girecek cinsten...![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaçsever
|
bir veterinere kök söktürecek kadar bilgili işin ehli eskiden üretim çiftliği olan birisi. belirli dönemlerde yanına gider aşı alır fabrika etrafında uyuz olan köpeklere iğne yaparım onun öğrettiği kadarıyla |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Oysa onlar da ailenin bir ferdi olup çıkıyor. İnsan çocuğunu sokağa atabilir mi ki, bu güzel canları atıyor?![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
neyse senin bu güzel sayfanı bu şekilde karartmayalım ama dediğim gibi yardım edebildiğim kadarıyla yanında yardımcı olmaya çalışırım ablacım |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-05-2013
|
Sevgili loverforlife, laleler ayrı güzel, fotoğraf çekimleriniz ayrı güzel. Kediciklere de çok sevindim inşallah toparlarlar bir an önce.. |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben böyleyim işte; çiçeğini de, böceğini de, kedisini de köpeğini de, yaratılmış tüm güzellikleri çok seviyorum... Bak bunlar bahçedeki sabah beslemesine koşar adım gelen tayfadan... ![]() ![]() ![]() Bu yeni belirdi. Boynunda derin bir yarası var ama fazlaca yabani olduğundan, şimdilik beslemekten başka yapabileceğim bir şey yok. ![]() Bunların dışında sürekli yerleşiklerden tekir oğlan ve tekir kız, bir de Gümüş oğlan var. Gidip gelenler de cabası... Fincan bu durumdan hiç hoşnut olmasa da... Baksanıza kara kara düşünüyor bu konuyu...![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
Sümbüller harika 21 günde bir bursaya geldiğimizde yol kenarında çok güzel gözüküyorlar seyrine doyum olmuyor kediler çok güzel benim yaban, apo ve selo gibi selamlar saygılar sevgiler |
|
|
|
|
|
#25 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
Elimden geldiğince inciltmemeye, onları korumaya, yaşatmaya çalışsam da muvaffak olamıyorum maalesef. Böyle olunca da çok üzülüyor ve yıpranıyorum. Muscarilerin kokusuna hiç dikkat etmemişim... Endemik bitkilere gelince, biz neyin kıymetini biliyoruz ki millet olarak? Koruyup kollayacağımız yerde yok ediyoruz ne yazık ki!... Sevgi ve selamlarımla... |
||
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
güzel insan loveforlife,siz bir karıncayı dahi inciltemeyen kişisiniz. çiçeği böceği hayvanları seven kişiler,bana göre bu doğanın bekçileri.iyiki çevremde azda olsa böyle güzel insanlar var.karşılaştığımda mutlu oluyorum... sevgili loveforlife,çiçeklerin yine çok güzel.muscarilerin kokusu varmı?bizim buralarda doğal olarak yetişen türlerin çok güzel kokuları vardır.ama yine doğa canavarı kişiler tarafından,yok denecek kadar azaldı.aynı şekilde kır orkidesi (salep )çiçeğinide şu günlerde kazıyorlar.her nekadar yasak olsada yasakları dinleyen yok.elimden gelse senin kediler gibi bende yaban çiçeklerini alıp bahçemde yetiştireceğim.ama onların adı bile yaban çiçekleri,kırlarda yetişip nesillerini kırlarda sürdürecekler..sevgilerimle |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
çiğdemler safrana ne kadar benziyor |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Loveforlife, o sevimli kedicikler için göstermiş olduğunuz insan üstü caba takdire değer, hayvan sevgisinin böylesini görmedim dersem yalan olmaz. Çiçekleriniz yine sevginizi olabildiğince yansıtmış hepsi çok güzel, erken baharı yaşamış olduk, sayfanız bayağı renklenmiş ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kedicikler için tüm çabalarıma rağmen başarılı olamıyorum sanırım. Biliyorsunuz, toplantı günü de bir pisiciğime araba çarpıp melek olduğu haberini almış ve çok üzülmüştüm. Süt annemizin 3 bebeği de melek oldu. Sadece benim iki ufaklık kaldı. Pazartesi veteriner hekime gittik miniklerle. Ancak veteriner durumlarının kötü olduğunu söyledi. Şuan tam bir aylık oldular ama gelişimleri 2 haftalık gibiymiş Yeterince kalsiyum almadıklarından raşitik bebeler olmuşlar... Şimdiye kadar çişlerini kendileri yapmaya başlamış olmaları gerekiyordu ama maalesef... Karınları çok şişiyor. Ogün dış parazit tedavisi yapıldı ama iç parazit için çok cılız olduklarını söyledi veteriner hekim. Süt annemiz de pek bakmıyor artık. Emziriyor geldiği zamanlarda ama hiç yalamıyor. Sadece ben gittikçe masajla çişini yaptırıyorum. Kakasını yaptırmak ise tamamen işkence...![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu yavruların iyileşeceğine inanıyor ve hissediyorum. Zira kendini slmamışlar. Hayata tutunuyorlar. Keşke bu fotoğrafı vetman 996 da görse. Onun bu konuda söyleceği şeyler önemli. Saygılarımla Saat 00.07. Şu an daha da eminim bu kediciklerin iyileşeceğinden Düzenleyen Cumhur Tonba : 11-04-2014 saat 00:04 |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| sardunya, soğanlı bitkiler, tohumla üretim |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|