Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lusoari
Sonunda yavrucuklar için güzel bir haber çok ama çok sevindim, şimdi daha emniyetteler ve en önemlisi artık gözünüz üzerinde olur, benim de içime su serptiniz. Şimdi sıra sevimli Panda'da, o da bir ayağa kalksa hayırlısıyla ne iyi olur.
Bizim sokak köpeği Maşa hanımda beni çok yoruyor hem bedenen hem ruhen. Panda ve Maşa için dua ediyorum iyileşin artık ne olur.
|
Bir de benim ne kadar mutlu olduğumu sen düşün Sevgili Lusoari! Dün kaç kere gidip geldim. Onların mutluluğunu izlemeye doyamıyorum. İnşallah Panda da iyi olur. O da götürdüğüm haşlanmış ciğer ve yaş mamalardan az az yemeye başlamış...
Dualarımız tüm canlar için. Maşa Hanım da, Panda da, şifa bekleyen tüm canlar da şifa bulsun, hep güzel yürekli insanlar çıksın karşılarına. Gerçekten bu sevgi ömür törpüsü... Öyle yorulmuşum ki bu uğraşlarla, şu an fazlasıyla hissediyorum bunu. Ama yine de muhtaç bir can görmeyeyim, yine son gücümle de olsa yetişmeye çalışırım ona da...
Gazeteci John Grogan'ın şu sözünü alıntılamadan geçemeyeceğim: "
hayvan severler özel bir insan türüdür; ruhu cömert, empati dolu, belki biraz duygusallığa meyilli ve en az bulutsuz bir gökyüzü kadar kocaman yürekli!"...