![]() |
|
![]() |
#211 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2011
|
Alıntı:
cok tesekkür ederim sevgili almanyali |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Ağaç Dostu
|
merhaba, Sevgili zencefil çiçeği, ve diğer orkide/ kaktus severler başka fotoğraflarda çektim ama bu sayfada benim olmayan bitkileri eklemeyi uygun bulamadığım için, Yapı marketlerde satışı olan bitkiler başlığına ekledim, ordan diğer türlere ve fiyatlarına bakabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Sn Almanyalı merhabalar , ellerinize sağlık.çiçekleriniz harika. Kaktüsünüz hayırlı olsun.Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
merhaba, Sevgili gülenyüz, çiçeklerimi beğenmenize sevindim. ![]() herzaman beklerim, ilk defa benim de kaktusum çiçek açacak çok sevinçliyim ve heyecanla bekliyorum. ![]() sevgilerimle |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Bir saatten fazladır sayfanızı büyük bir keyifle gezdim sevgili Amanyalı,orkide ve soğanlı bitkilerin tutkunu beni bitirdiniz...Maşallah her bitkiniz ayrı güzel emeğinize sağlık,özellikle orkidelerinizin aktif şekilde açması beni çok şaşırttı ve meraklandırdı,on üç adet orkidem var sadece bir tanesi çiçekli,yarısından fazlası çiçek sapı ve tomurcuk yaptı fakat tomurcuklar açmadan kuruyup döküldü, sırlarınızı biz orkide sevenlerle de paylaşırsanız çok mutlu olurum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Ağaç Dostu
|
merhaba, Sevgili berçin,çiçeklerimi beğenmenize sevindim.yine beklerim. hepsi benim için birbirinden kıymetli ve özel, soğanlı rizomlu mevsimlik çok yıllık....ve daha bir sürü çeşit olsun istiyorum ve hepsini çok seviyorum fakat balkonum çok küçük ve artık bana yetmiyor. Soğanlı çiçeklerimin büyük bir kısmı bahcemde, bunlar solunca onları da oraya dikeceğim. orkidelerim için sadece bir tane besin kullanıyorum, yerlerini hiç değiştirmedim ve hiç daldırma yöntemi ile sulamadım. bi keresinde benim yeni aldığım orkidem de tomurcuklarını dökmüştü, aldığım yerde çok sulanmış..çok üzülmüştüm. üç ay gelişme göstermedi, şimdi çok iyi tomurcuklu. ben orkideyi sadece bildiğim ve güvendiğim yerden alıyorum, bazı orkideler alırken çok büyük ve gösterişli oluyor eve getirdikten bir süre sonra ölüyor maalesef.. ben alırken köklere ve yaprak sağlığına dikkat ediyorum, sizede öneririm. sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-11-2012
|
Maşallah çiçekleriniz çok güzeller, Allah nazarlardan saklasın. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Ağaç Dostu
|
merhaba, Sevgili Elma Kurdu, iyi temennileriniz için teşekkürler, her zaman beklerim. Allah hepimizin çiçeklerini nazardan korusun. bir tane bile tomurcuk olsa kıymetli oluyor benim için. sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Yasemin çiçeğimin öyle sıkı sıkı tele sarılmış olmasına içim elvermedi.. deli bağlar gibi bağlamışlar.. ![]() tam 10 dakika da..filizleri kırılacak diye yavaş yavaş açtım. saksısını değiştirip çiçekliğimin gövdesine sardım ![]() bu sabah odaya girdiğimde müthiş güzel bir koku ile karşılaşdım.. çok keskin ve güzel kokuyor, herhalde kendince teşekkür ediyor...onu serbest bıraktım diye.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
hayırlıolsun güle güle büyütün kaktüslerinizi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
merhaba, Sevgili sakdag, asla kaktus bakamam derken...8 kaktusum oldu.. hiç görmediğim türleri görmeye ve edinmeye başladım, kaktus dünyası ne kadar geniş ve güzelmiş sizlerden öğrendim. şapkalı kaktusun melokaktus olduğunu düşünüyorum fakat alt cinsini henüz bilmiyorum. bende sizin kaktus aşılarınızı zevkle ve merakla takip ediyorum. sevgilerimle |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Ağaç Dostu
|
merhaba, Sevgili BAYÇALI, teşekkür ederim ilk defa benimde çiçek açan bir kaktusum olacak inşallah.. ![]() açınca çok mutlu olacağım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Ağaç Dostu
|
Euphorbia lactea ![]() ![]() Bu eubhorbia türü sukkulent bitkimi de yarım saat önce buldum, büyüyüp sukkulent ağacı olacak inşallah daha öncede bu türün oldukça büyük halini görmüştüm çok güzeldi ama sanırım bunun yaprağı veya çiçeği yok olsun bu haliyle bana helikopter pervanesini anımsattı.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Ağaç Dostu
|
![]() Crassula perforata bitkimi maalesef kaybettim.. ![]() benim küçük meraklı kızım sulamak istemiş, içmesi için ona verdiğim portakal suyunu dibine dökmüş.. ![]() ![]() bu dalı önceden kırmış başka biryere saplamışdım bu dal ucundan kök yapmış hemen dikeceğim, bilmiyorum artık ya tutarsa diyorum... tutmazsa da yenisini alırım artık..kızıma göstermedim atarken, üzülmesin ben yaptım diye.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Ağaç Dostu
|
Sedum nussbaumerianum ![]() Bu güzelliği bizim çöpün yanında buldum bir dal olarak hatta biraz kökü bile vardı. kim attı bilmiyorum artık... bazen çöpün yanına oyuncak filan koyuyorlar görüyorum ama çiçek...koyanı ilk defa gördüm hemen aldım diktim, umarım tutar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Sn almanyalı,iyi akşamlar.İnanamıyorum ya biz burada dünyanın parasını ödeyerek alıyoruz.Orada çöpe atıyorlar.Sevgi ve Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|