![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
![]() Crassula perforata bitkimi maalesef kaybettim.. ![]() benim küçük meraklı kızım sulamak istemiş, içmesi için ona verdiğim portakal suyunu dibine dökmüş.. ![]() ![]() bu dalı önceden kırmış başka biryere saplamışdım bu dal ucundan kök yapmış hemen dikeceğim, bilmiyorum artık ya tutarsa diyorum... tutmazsa da yenisini alırım artık..kızıma göstermedim atarken, üzülmesin ben yaptım diye.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sedum nussbaumerianum ![]() Bu güzelliği bizim çöpün yanında buldum bir dal olarak hatta biraz kökü bile vardı. kim attı bilmiyorum artık... bazen çöpün yanına oyuncak filan koyuyorlar görüyorum ama çiçek...koyanı ilk defa gördüm hemen aldım diktim, umarım tutar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Sn almanyalı,iyi akşamlar.İnanamıyorum ya biz burada dünyanın parasını ödeyerek alıyoruz.Orada çöpe atıyorlar.Sevgi ve Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
merhaba, Bende anlamadım önce sevgili gülenyüz, normalde evlerde pek çiçek bakmaz almanlar. bakanlarda uzun yıllar bakarlar....yani benim komşularım ve tanıdığım çevre öyle. bulunca hemen kaptım, orda ölmesine izin veremezdim. benim nasibimmiş herhalde ki o kadar insan geçiyor olduğu yerden beni buldu ![]() Bugün yeni aldığım kaktusleri de 1.99 euro ya aldım, bunuda yazayım dedim ![]() sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Bugün frezya soğanlarıma da kavuştum...benim için güzel bir gündü.dikim önerisi alttaki resimde olduğu gibi. 12 tane var karışık, Kenarda ürün markasını görüyorsunuz o marka oldukça güvenilir bir marka, eğer yurt dışından hazır tohum veya buna benzer çiçek soğanı veya rizomu almak imkanınız varsa rahatlıkla güvenebilirsiniz, birçok tohumu bu markadan aldım şimdiye kadar hiç fire vermedi ve çıkmayan soğanı olmadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2011
|
Alıntı:
Nereden aldigini paylasirmisin? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
merhaba, Sevgili h_dogan, teşekkür ederim ilginç bitkileri çok severim.. ![]() ![]() sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
merhaba, Sevgili zencefil çiçeği, edeka' ya gelmiş ordan aldım. b markanın Dahlia, bahçe gloxinia' sı alacalı lale, sümbül, zambak, vs tohum hepsi gelmiş, üç dört ay boyunca edeka satışını yapıyor. sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2011
|
Alıntı:
![]() bahcelerede artik yavas yavas yatirim yapmaya baslasak iyi olacak ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
çok güzeller gerçekten kardeşler, bende ona kardeş buna arkadaş derken iş çığırından çıktı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
![]() Lilium'u da bu sabah ektim, pembeyi çok seviyorum, bitkilerin en tatlı renklerinden biri.. bugünde ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
![]() Bu çiçeğin türkçe adını bilmiyorum, latince ve almanca ismi üstünde yazıyor. tohumluk çok küçük olduğu için ben toprağın üstüne serperek ekiyorum, eğer toprağın çok altında kalırsa çıkmaya biliyor küçük tohumlar, daha önce petunya tohumunda yaşamıştım. bir kere spreyle sulayıp saksının ağzını streç filmle kapatıp çıkana kadar açmıyorum ben, haftada bir bir kenarından azıcık açıp havalandırıp tekrar kapatıyorum. bu şekilde hiç fire vermedim bu güne kadar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün ekecek olduğum diğer türler.. ![]() primelin değişik bir türü olan tohumları geniş bir saksı içine aralıklarla ekeceğim seyreltme aşamasında zarar görsün istemiyorum, ekim zamanı resmini de ekledim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Sn Almanyalı,bereketli olsun.Başarılar diliyorum.Herşey istediğiniz gibi olsun.Sevgi ve Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
merhaba, Sevgili gülenyüz, teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, ufak ufak başlıyoruz artık,daha çok çeşit var ama yer yok..hayırlısı bakalım ![]() sevgilerimle |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|