![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Hoş geldin ablaların ablası çok özlettin ya yemin ediyorum içim cız etti mesajını görünce sayfamda Ara ara uğra her zaman dua ediyorum hiç merak etme ablacım. Sardunyayı normal meyve ağacı çubuk aşısı gibi yapmıştım Sabriye dikerim ablacım tabi köye bi gideyim de istediğin sabriye olsun Kedine de senin için bakıcam ablacım hatta ve hatta kedi alıyorum evime en kısa sürede gelicek burdan bi köyden getirecekler Başka istediğin bişey varsa dikeyim ablacım. Ve dağçiçeği ablamla rana ablam da yok gelin artık ![]() Nota cevap: Çingene şalvarını dikilmiş bil abla ve Allah'a çok şükür iyiyim herşey yolunda iyi akşamlar ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Alıntı:
Yavrucum ben o dediğin zamazingoyu hayatımda yaptım mı da öyle haldır hop diye geçiştiriyorsun? Şimdi zor birşeyse bu hiç kalkışmayayım, ömrümde aşı yapmamış birisi olarak. Neyse evet bu cümlemle gerçeği idrak ederekten vazgeçiyorum o halde. De, gene de hani izleyicilerimiz içinden hani yapmak isteyen filan olursa sen anlat, sen bilirsin gene de. yani sardunyada aşı olayını ilk kez duydum, ağaç değil ki bu, ağaç dışındaki bitkilerde aşı oluyor mu? Bir de aşı yapılacak dalın o halde mesela odunsulaşmış kart bir dal olması gerekir herhalde. Amaç ne ayrıca aşıda? Farklı renk elde etmek filan mı?Eve kedi alıyorum demişsin, Cevdet'in üstüne gül nasıl koklarsın sen? Cevdet duymasın, acısından evden kaçıp kötü yola filan düşerse garibim? Yani olacak iş mi Cevdet'e kuma getirmek? Çok bozulduk Cevdet sempatizanları olarak bilesin. Yaşasın Cevdetizm!!! Tek yol Cevdet, tek yol direniş!Çok teşekkür ederim ayrıca cömertliğin için de. Başka istediğim olmaz olur mu söz konusu senin şahane çiçeklerin olunca, ama hepsini aklımda tutamıyorum, ayrıca daha fazla yüzsüzlük etmeyeyim. Görüşmek dileğiyle. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Hiiiiii, demek hint bülbülü alıyorsun, onlar çok tatlı ya. Ben tesadüfen bir kuşçuda görmüştüm, nasıl hoşuma gitti, minicik, eve sürpriz olsun diye aldım geldim, evde eski kafes var diye biliyordum, meğer atmışız, kuşu gerisin geri götürdüm, ama çok tatlılar. Aslında kanarya da bakabilirsin, onlar da çok tatlı. Gidiyorum derken geri geldim. Muhabbet çiçeği dediğin hani benim senin sayfana ilk geldiğimde ilk mesajıma vesile olan, yani ilk sorduğum çiçek değil mi? Begonya türü değil mi o? Onu da yazalım benim köklendirme listeme 50 kuruşa nasıl buldun o diğerlerini, şanslısın gerçekten, soğanlar filan da gelmiş, odanı coşturmuşsun, ne güzel. Maaşallah diyeyim. Neyse artık gideyim gerçekten ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|