View Single Post
Eski 28-11-2013, 22:59   #1574
Cymbelina
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Kardo, naber?

Isırılmana üzüldüm ama bir yandan da yani işte görüyorsun, kim Cevdoş'un yerini tutaplüp?

Ben sana paskalya aşısını sordum, sen bana aşıyı anlatacğın yerde tost - sandviç tarifi vermişsin? Ne yani şimdi bu? Şimdi paskalyaya cızık atacağız ve ekmeğin arasına mı koyacağız? Streçle sar, bir gece buzdolabında beklet filan. Bu ne şimdi çocuum?

Sen şu işi baştan, bilmeyen birine anlatır gibi (ki bilmiyorum) tane tane, güzelce anlatır mısın? Hatta aslında bu gizemli olayın resmi filan var mı? Daha net anlaşılır öyle sanırım. Valla anlamadım, yukarıdan yar filan demişsin, nereyi yarıyoruz? Kestiğimiz dalı mı? Yoksa saksıda kalan dalın kalan kısmını mı? Ayrıca dikey mi kesiyoruz? Napıyoruz anlamadım ki, esrarengiz bir takım işler gene. Streç olayını da netleştirelim lütfen. Pardon ya, bitte demek istedim, hilfe bitte Sen şimdi Almanca da öğreniyorsundur, ondan diyorum. Ayrıca du bist neun zehn jahre alt. Ya, bak dehşet bir Almancam var

Neyse, bir de şu konuda yardım lütfen. Şimdik, ben bir süre önce minik bir operasyonla bir bitki ele geçirdim - kendime ve ekürilerime. Ama ne olduğunu yazmayayım, Rana gizli gizli gelip okuyor, sürprizi bozulmasın Neyse, ne yazık ki aldığım milyonlarca çelik daldan kala kala 2 dal kaldı, diğerleri öldü niyeyse. Şimdi geçen en son kuruyup ölen dalı saksıdan çıkardığımda (direkt saksılara dikmiştim dalları), dalın en dibinde böyle mikroskobik miniklikte beyaz kıl kurdu gibi bir şey kımıl kımıl ediyordu. Nasıl midem bulandı, hem de çok sinirlendim. Yani işte dalı çektim topraktan, en dip kısmına baktım kök var mı diye, aaa, herif orada, böyle kımıl kımıl, ama çok çok minik.

Şimdi bu durumda o saksıda toprağın içinde bu vatandaşın hısım akrabası da ikamet ediyor olabilir, henüz korkumdan toprağı deşmedim. Sorun şu ki, o kalan yaşayan dallardan biri bu saksıda, hani ona da musallat olmasınlar. Ben nasıl o toprağı bu hayvanattan arındırırım?

a) Saksıya çamaşır suyu boca etmek
b) Saksıya kaynar su boca etmek
c) Saksıdaki toprağı tuz ruhu ile pırıl pırıl yapmak
d) Telekinezi ile yani beyin gücümle varsa o hayvanatları öldürmek
e) hepsi

Böyle bir durumda ne yapılması gerekir? Sen misal böyle bir sorun yaşadıysan nasıl kurtuldun? Misal asprinli su tarzı bir şey döksek bu adamlar ölür mü? Asprin bir örnek elbette. Kalan o dalı saksıdan çıkarıp başka saksıya almam gerek ama hani bu tür bir durum.da ne yapıyoruz? O toprağı atmak dışında ne yapılır? Yani mesela asprinli suyu köklenmeyi teşvik için arada yapıyoruz ya, işte sulama sularına filan böyle böcek öldürücü ne karıştırabiliriz ki? Yani böcek ölecek ama çiçek ölmeyecek - İskender'in düğümü gibi bir şey oldu ama. Bu mesajı okuyan ve konuyla ilgili bilgisi olan başka arkadaşlar da varsa - kızlı erkekli farketmez, seve seve dinlerim önerileri.

Bu arada, geçen gün bir dükkanın önünde bordo horoz ibiği gördüm, hani kıvır kıvır var ya böyle, benim çok hoşuma gidiyor, tohumundan rica ettim, adam izin verdi, aldım. Kızlara ayıracağım, sana da ayırayım mı? Sende vardır belki ama yoksa ayırayım. Ateş kırmızısı horoz ibiğim de var, ondan da ayırabilirim.

Haydin cümleten çüs, auf Widersehen.

(80 tane konudan bahsettim, hepsine cevap verirsin gayrı)

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön