View Single Post
Eski 24-11-2013, 21:56   #1566
Cymbelina
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek Mesajı Göster
. Sardunyayı normal meyve ağacı çubuk aşısı gibi yapmıştım
Demek meyve ağacı çubuk aşısı gibi, ha evet tamam, kolaymış o zaman canım....!!!!! Ben de hemen anladım zati o dediğini

Yavrucum ben o dediğin zamazingoyu hayatımda yaptım mı da öyle haldır hop diye geçiştiriyorsun?

Şimdi zor birşeyse bu hiç kalkışmayayım, ömrümde aşı yapmamış birisi olarak. Neyse evet bu cümlemle gerçeği idrak ederekten vazgeçiyorum o halde. De, gene de hani izleyicilerimiz içinden hani yapmak isteyen filan olursa sen anlat, sen bilirsin gene de. yani sardunyada aşı olayını ilk kez duydum, ağaç değil ki bu, ağaç dışındaki bitkilerde aşı oluyor mu? Bir de aşı yapılacak dalın o halde mesela odunsulaşmış kart bir dal olması gerekir herhalde. Amaç ne ayrıca aşıda? Farklı renk elde etmek filan mı?

Eve kedi alıyorum demişsin, Cevdet'in üstüne gül nasıl koklarsın sen? Cevdet duymasın, acısından evden kaçıp kötü yola filan düşerse garibim? Yani olacak iş mi Cevdet'e kuma getirmek? Çok bozulduk Cevdet sempatizanları olarak bilesin. Yaşasın Cevdetizm!!! Tek yol Cevdet, tek yol direniş!

Çok teşekkür ederim ayrıca cömertliğin için de. Başka istediğim olmaz olur mu söz konusu senin şahane çiçeklerin olunca, ama hepsini aklımda tutamıyorum, ayrıca daha fazla yüzsüzlük etmeyeyim. Görüşmek dileğiyle.

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön