Hey yo, Mr. T., nasılsın, ne var ne yok dostum?

Wassup man? Özledim sizleri, zaten moralim bozuk, ekürilerim Dağçiçee ve de müstakbel başkan Rana da yoklar, sayfana bakayım dedim.
Önceki mesajlarda sardunyaya sardunya aşıladım diye ağzından kaçırmışsın, bunu görmeyeceğimi mi sandın?

Derhal izahat talep ediyorum bu hususla alakalı. Ayrıca zavallı Sabriye yoluna yoluna bit kadar kalmıştır diyeceğim ama maaşallah bereketli sanırım halen çelik aldığını okudum. Ve de S.Ü.M.'den yani zat-ı alinizin meşhuuur Sabriye Üretim Merkezi'nden bir adet sipariş vermek istiyorum, sende bir bardakta dursun, sonra bir ara alırım, o zamana kadar sen bak. Emir cümlesi gibi oldu ama sadece mümkünse rica ediyorum - ama yapmazsan sana ne çorap ne de akide var, ona göre

Ayrıca hazır istiyorken, daha önce sipariş verdiğim Cevdet yavrusu vardı biliyorsun, beyaz istemiştim

ama sarı ve yeşil çıktı, ne yapalım. Sarının önce Adli Tıp'ta filan cinsiyetini kesin olarak netleştirelim, sonra o benim ama o da sende dursun, benim ama sen bak, olur mu? Aslında kedileri çok seviyorum diyemem ama Cevdet ve yavruları gönlümüze taht kurdu. Hepimiz Cevdetiz, anlıyorsun değil mi?
Ben gene arada uğrarım, bize dua et olur mu? Sevgiler, selamlar.
Dur geri geldim notu: Hazır sormuşken, bana bir de sen oradan bir dal çingene şalvarı köklendirebilir misin? Taa ilk resminden beri aklımda o da.
Vicdan azabı notu: Bu arada kısa keseyim diye fazla soru sormadım ama inşallah iyisindir, dersler, okul vs herşey yolundadır umarım.