![]() |
|
![]() |
#1291 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2013
|
Her şey çok güzel tömürcek abicim elleririne sağlık... ![]() Şu 1279. mesajdaki kaynana topuzunun bulunduğu resimlerde sol üst köşede bi yaprak dikkatimi çekti de acaba o hangi çiçeğine ait..??.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
O yaprak kış ortancasının yaprağı kılıçcım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2013
|
Hımm cevap için çok sağol tömürcek abicim.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Tömürcek aradığın çiçeğin adı Peperomia caperata |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Nihayet, oku oku bitiremedim sayfaları. Öncelikle tebrik ediyorum Tömürcekciğim, Allah başarılar versin. Sana en son ikinci basamak sınavından önce (yanlış hatırlamıyorsam) mesaj atmıştım, kimseyi cevapsız bırakmazsın sen, ama sonradan aylar geçti ses çıkmayınca garipsedim açıkçası. Her zamanki gibi "Acaba bir sözüme mi kırıldı?" diye düşünceler üşüştü beynime. Bu kadar yopyoğunluktan ötürü olmuş anlaşılan ![]() Sınav sonucuna sevindim. Heyecanlı mısın? Ben olsam çok heyecanlanırdım. Şimdi plan nedir? Nerede kalacaksın? Kesin Fatih'le aynı evde mi kalacaksınız? Yurt olayına gireceksen çok iyi araştır, her yurtta kalınmaz, daha fazla konuşmayayım bu konuda. Ne zaman gidiyorsun? Ne zaman başlıyor dersler? Neyse, bundan da önemlisi ![]() ![]() ![]() Cevdet Bey/Hanım ve Oğulları nasıllar? Hayvanların ne olacak? Sardunyaları balkondaki raftan alıp petunya koymuşun, sardunyaların nerede? Okul mevzuuna geri döneyim, bak evladım, hemen herkesle arkadaş olmaya kalkma, merhaba merhaba - o kadar, herkese herşeyini anlatma, gel şu gruba katıl, şu toplantıya gel filan derlerse, gitme, uydur bir şey, birşeye imza atma, artık ortalık eskisinden de karışık. Şimdi ne oldu bizim mevlüt? Sakarya mevlütü iptal, Denizli'de mi mevlüt olacak? Ya da önce sizin orada mevlüt, ardından seni patpatla Denizli'ye mi atalım diyorsun? Yüzsüzlük gibi olacak ama ya bari bize tohum ayırsaydın ![]() Tekrar tebrik ederim, Allah bahtını açık etsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Ağaç Dostu
|
Cymbelina ablam upuzun cevap yazmıştım vakit geçmiş cevabı gönderince giriş yapın dedi yazdığım mesaj gitti kahroldum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2011
|
Tebrikler canım her şey gönlünce olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim rukiye ablacım özlettin kendini ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Ağaç Dostu
|
Nar çiçeği rengi sardunyam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Ağaç Dostu
|
Küstümümle gayet barışığız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Ağaç Dostu
|
Arap saçım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Ağaç Dostu
|
Mor yoncalarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Ağaç Dostu
|
Galiba fulüm açıcak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Ağaç Dostu
|
Dağçiçeği ablamın sayesinde kavuştuğum ve çok sevdiğim mor telgrafım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Ağaç Dostu
|
Bu yelkeni de Ali göndermişti tek dal halinde büyüyordu toprağını değiştirip bahçeye çıkardıktan sonra yavruladı inşallah gür bir yelkenim olucak bir de açtığını görsem çabucak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Ağaç Dostu
|
Bu yaprakları Denizli'ye gidceğim belli değilken dikmiştim çabucak yavruladılar ve yolculuğa hazır hale geldiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Ağaç Dostu
|
Son olarak petunyayla kapatalım iyi günler ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-06-2012
|
Hepsi birbirinden güzel tömürcek. Tebrik ederim seni. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim türkan ablacım beğenmene çok sevindim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Tebrıkler...
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Çiçeklerimden ayrılmak çok üzdü beni ama menekşelerimden bir kaçını, ayırdığım yavru sabriyelerimi ve yavrulattığım yeni menekşelerimi götürücem oraya, babamı ikna ettim tek kişilik apartta kalıcam bi aksilik olmazsa şimdi onu ayarlamaya çalışıyoruz bakalım ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Ağaç Dostu
|
Aradan 5 gün geçmiş, başka mesajlar yazılmış ama mesajıma cevap yazmak için yeterli değil 5 gün anlaşılan...en kısa zaman daha uzun bir müddet sanıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Ağaç Dostu
|
Bi daaa olmasın ![]() Neyse, boşver. Baktım tam cevap yazıyordun, birden çıkmışsın, ters bir durum mu var? Ne bileyim, çok mu soru sordum, nedir? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Heyecanlıyım valla ne yalan söyliyim ![]() ![]() Çiçeklerimin çoğunu konu komşuya, eşe dosta ve forumdan bir kaç kişiye dağıttım ama kalanlar var tabi ki yine, siz gelin yeter ki ablalarım kalanlar da sizin olur. Kalan dediysem artıklar falan diye anlamayın sakın o kalanlar en kıymetliler vermeye kıyamadıklarım ![]() ![]() Cevdetimin 2 kız 1 oğlu var maşallah sapsağlıklı ve yapyaramazlar ![]() Sardunyalarım da o balkondaki rafta ama balkon 2 gözlü, petunyalarım diğer gözdeki rafta, sardunyalar yine aynı yerindeler yani. Arkadaşlık konusunda aklın kalmasın ablacım merak etme temkinli davranıcam bu konuda. Gerçekten ortalık fırsatçı kaynıyor. Mevlüt iptal olur mu hiç, önce ben gidiyorum diye Sakaryada yapıcaz mevlütü sonra da Denizlide ev mevlütü yapıcaz mevlütler ikiye katlandı patpatla da çeyizimi götürcez ![]() Estağfurullah ablam ne yüzsüzlüğü alabildiğim tohumları alırım sizin için. O sorduğun çiçeğin ismini bilmiyorum ablacım ezan çiçeğine benziyor aynı aşırı çoğalan birşey. Boyu 30 cm kadar oluyor ve bir tek baharda açıyor kısa bir süre. O kasım patına da bizim burda kuzu göbeği deniyor. Galiba tohumla çoğalıyor olmalı ki heryerden fideleri çıkıyor baharda. Kokusu da çok hoş kasımpatını andırıyor. Umarım atladığım birşey olmamıştır ablacım. Ve tekrar özür dilerim beklettiğim için aklına sakın yanlış bişey gelmesin abla iyi akşamlar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Merhaba....
Evden sevdıklerınden ve çiçeklerinden ayrılmak zor olsada senın gelecegın ıcın gereklı bu ayrılıklar..Eminim çiçeklerine bakacak gönulluler vardır..Sende telefonum var.. Hem kargoyu gönderırken hemde İzmire gelecegın zaman bır *** dersen senınle tanısmak bızıde memnun edecek..Ege bölgesi çiçek acısından zengındır..Sizin muhabbet çiçeğiniz yok yanlız bızde.. Yınede burada farklı renkler ve kokular bulacaksın emınım.. Her tatılde eve gıderken mınık bır saksı götürürsün artık..Senın zaman kısıtlı..o yuzden sen bana degıl ben sana göre ayarlıyayım kargo ısını... göndermezden bır gun önce mesaj at..İzmire gelır teslım alırım.. çünkü bu yıl yazlıktan henuz bırsey anlamadım..mumkun oldugunca gec dönucem İzmir e..Haberlerını beklıyorum..Sonsuz başarılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2011
|
Canım benim harika çiçekler maşallah Denizliye gideceğini duyunca daha bir sevindim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Menekşelerin çoşmuş maşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|