Nihayet, oku oku bitiremedim sayfaları.
Öncelikle tebrik ediyorum Tömürcekciğim, Allah başarılar versin. Sana en son ikinci basamak sınavından önce (yanlış hatırlamıyorsam) mesaj atmıştım, kimseyi cevapsız bırakmazsın sen, ama sonradan aylar geçti ses çıkmayınca garipsedim açıkçası. Her zamanki gibi "Acaba bir sözüme mi kırıldı?" diye düşünceler üşüştü beynime. Bu kadar
yopyoğunluktan ötürü olmuş anlaşılan
Sınav sonucuna sevindim. Heyecanlı mısın? Ben olsam çok heyecanlanırdım. Şimdi plan nedir? Nerede kalacaksın? Kesin Fatih'le aynı evde mi kalacaksınız? Yurt olayına gireceksen çok iyi araştır, her yurtta kalınmaz, daha fazla konuşmayayım bu konuda. Ne zaman gidiyorsun? Ne zaman başlıyor dersler?
Neyse, bundan da önemlisi

kalan çiçeklerin, Rana ve Dağçiçeği ablalarına katılıyorum, onları önce biz gördük

fekat sen hepsini dağıtmışsın sanırım. Muazzam koleksiyonundan geriye kalan parçalar nelerdir, bir liste halinde kamuoyuyla değil de sadece bizimle(!) paylaşırsan çok makbule geçer. Ceza olarak da akide filan yok sana, şayet acırsak ki yufka yürekliyiz, çorap neyim alırız belki. (Ben de sabunlara karşı durduralamaz bir ilgi duyuyorum laf aramızda, marketlerde sabun ve şampuan raflarını incelerim+ elbette fiyatlarını - oluyor işte herkeste bir şey, hepimiz ruh hastayız bazen, Diren manyaklık!

).
Cevdet Bey/Hanım ve Oğulları nasıllar? Hayvanların ne olacak?
Sardunyaları balkondaki raftan alıp petunya koymuşun, sardunyaların nerede?
Okul mevzuuna geri döneyim, bak evladım, hemen herkesle arkadaş olmaya kalkma, merhaba merhaba - o kadar, herkese herşeyini anlatma, gel şu gruba katıl, şu toplantıya gel filan derlerse, gitme, uydur bir şey, birşeye imza atma, artık ortalık eskisinden de karışık.
Şimdi ne oldu bizim mevlüt? Sakarya mevlütü iptal, Denizli'de mi mevlüt olacak? Ya da önce sizin orada mevlüt, ardından seni patpatla Denizli'ye mi atalım diyorsun?
Yüzsüzlük gibi olacak ama ya bari bize tohum ayırsaydın

, ayrıca o gül sardunyayı çoğaltmaya bakın, bence yani. 1045'teki 1. resim ve son resimdeki ilginç kasımpatı hakkında da izahat rica ediyorum.
Tekrar tebrik ederim, Allah bahtını açık etsin.