View Single Post
Eski 20-08-2013, 20:18   #1312
ıldır
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 24-09-2012
Tebrıkler...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek Mesajı Göster
Fatihcim foto çekmeye başlamışken senin sardunyayı da enden boydan bi çekiyim dedim Bi bak bakalım endamını beğenicek misin? Gelirken getiricem bunu sana baya da yavru yapmış kökünden de gövdesinden de inşallah ben gelene kadar büyümez, getirdikten sonra büyüsün istediği kadar nakliyat açısından sıkıntı olur bu büyürse

Eklenti 430340

Eklenti 430341

Eklenti 430342
Bayramdı geziydi uzak kaldım sayfalardan...Hayırlı olsun okulun..İzmire komsu gelıyorsun demek..Eee bır haftasonu beklerız artık bizede..Bır turlu evde oturamadıgım için senden çiçeklerimi isteyemedim.Oysa aklım onlardaydı..Mısafırımızde cok oldu bu yaz..İzmir e gidemedımkı kargo beklıyeyım..Sen ne zaman gıdıyorsun Denızli ye..Yurt okul ev işini hallettınmı...Yeni yaşantın guzel olur inşallah...Tabıı evını çiçeklerini cok özliyeceksın ama hepimiz bu ayrılıkları yaşadık zaman zaman..Sonu guzel olsun...Bu arada bu gul sardunyaya iyi bak..Ne zamandır arıyorum..Bulamadım kimsede..Sendeki buyusunde bır dal bizede düser belki...Pazartesıden sonra sana bır gun mesaj atarımda sendeki emanetlerı teslim alırım inşalah...TEKRAR TEKRAR TEBRIK EDIYOR BASARILARININ DEVAMINI DILIYORUM....

ıldır Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön