View Single Post
Eski 20-08-2013, 22:17   #1317
bay tömürcek
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina Mesajı Göster
Nihayet, oku oku bitiremedim sayfaları.

Öncelikle tebrik ediyorum Tömürcekciğim, Allah başarılar versin.

...
Ablacım öncelikle teşekkür ederim senin hakkını ödeyemem sınav zamanı çok destek oldun bana. Ama ben o ara unutup son mesajına cevap yazamadım. Bu mesajında öyle oldu ablacım o akşam hemen cevap yazdım ama süre sorunu yüzünden mesajımı gönderemedim tekrar yazana kadar da sen geldin üzüldüm şimdi sakın aklına yanlış bişeygelmesin ablam eğer öyle olursa beni çok üzersin

Heyecanlıyım valla ne yalan söyliyim Malesef Fatihle aynı evde kalamıyoruz ama yurtta da kalmıcam inşallah babamı ikna ettim tek kişilik aparta zor da olsa razı oldu ve bu da demek oluyor ki çiçeklerimin bir kısmı da babam görmeden kaçak göçek benimle evime geliyorlar Biletlerimi aldım geçen gün 4 eylülde gece binip 5 eylül sabahı ordayım bi aksilik olmazsa dersler de 16 sında başlıyor sanırım.

Çiçeklerimin çoğunu konu komşuya, eşe dosta ve forumdan bir kaç kişiye dağıttım ama kalanlar var tabi ki yine, siz gelin yeter ki ablalarım kalanlar da sizin olur. Kalan dediysem artıklar falan diye anlamayın sakın o kalanlar en kıymetliler vermeye kıyamadıklarım Ama ben ceza falan istemiyorum, ben yine en güzel çoraplardan, akidelerimi ve misketlerimi isterim ona göre

Cevdetimin 2 kız 1 oğlu var maşallah sapsağlıklı ve yapyaramazlar Hayvanlarıma da evdekiler bakıcaklar. Zaten bende bakımı zor bir hayvan yok tavuk, ördek, hindi, kedi bunlar da köydeki başlıca ihtiyaçlar olduğundan bir nevi bakmak zorundalar.

Sardunyalarım da o balkondaki rafta ama balkon 2 gözlü, petunyalarım diğer gözdeki rafta, sardunyalar yine aynı yerindeler yani.

Arkadaşlık konusunda aklın kalmasın ablacım merak etme temkinli davranıcam bu konuda. Gerçekten ortalık fırsatçı kaynıyor.

Mevlüt iptal olur mu hiç, önce ben gidiyorum diye Sakaryada yapıcaz mevlütü sonra da Denizlide ev mevlütü yapıcaz mevlütler ikiye katlandı patpatla da çeyizimi götürcez

Estağfurullah ablam ne yüzsüzlüğü alabildiğim tohumları alırım sizin için. O sorduğun çiçeğin ismini bilmiyorum ablacım ezan çiçeğine benziyor aynı aşırı çoğalan birşey. Boyu 30 cm kadar oluyor ve bir tek baharda açıyor kısa bir süre. O kasım patına da bizim burda kuzu göbeği deniyor. Galiba tohumla çoğalıyor olmalı ki heryerden fideleri çıkıyor baharda. Kokusu da çok hoş kasımpatını andırıyor. Umarım atladığım birşey olmamıştır ablacım. Ve tekrar özür dilerim beklettiğim için aklına sakın yanlış bişey gelmesin abla iyi akşamlar...

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön