![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Eline sağlık, daha da güzel olmuş, gerçekten Seni tebrik ediyorum Renkleri de harika.Bu balkon biraz yüksekte sanırım, o saksıların önünde düşmelerini engelleyecek bir şey var mı? Ben tam göremedim resimden ama bir demir parçası veya bir engel oluşturacak bir şey koy istersen, yoksa elbette. Sen mutlaka düşünmüşsündür onu. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
Balkon 2. katta saksılar düşmesin diye mermere ilaveten enlice tahtadan çiçeklik yaptım tenekeler rahatça sığdı ve hatta gerideler biraz düşmesinler diye ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Şimdi ben anlamadım ama Önünde bir engel var mı o saksıların yok mu? Öyle Ferhat Tunç gibi gaaverengi konuşma bana![]() Biz eski evimizin balkonunda dışa koyduğumuz saksıları komik gelecek belki ama iple bağlamıştık, ne yapalım kiracı olunca öyle kendi kafamıza göre takılamıyoruz, gerçi o da zor oluyordu, şiddetli yağmur ve rüzgar olunca içeri alması. Sen (eğer durum uygun olursa) olmazsa bir ara aşağıdan resmini çek balkonun, ben yaşlı insanım, karmaşık konuşup beynimi yordun Zaten hep böyle yapıyorsunuz, hocan da Dağçiçeği![]() |
|
|
|
![]() |
|
|