Oh, yaşasın, Ranacığım da anlamamış bak, bir tek ben değilmişim yani. Allah büyük. Yakında terlik ata ata evde terlik kalmayacak
Bak bir de bana cevabında güya benimle dalga geçiyor yok nokta yok bilmem ne! Hehehyt, sen bizi ne sandın?

Yaşlıyız ama IQmüz çok ileri seviyede, en üst sınırda bizim

Ben bugün istesem NASA'da filan işim hazır benim, sigortalı hem de, yemek+yol da onlara ait, bir telefonuma bakar da ben pek istemiyorum

Bu Sputnik'i yaparlerken de Ruslar çağırdıydı, Rusça kaba bir dil olduğu için kabul etmedim
Ve evet, size gelirsek bayım, tiz vakit o saksıları bağlayın, sabitleyin.
NASA'da aldığım eğitimden öğrendiğim bir şey var ise o da şu ki bu yer çekimine güven olmaz - konu balkonsa.
Ama şaka bir yana bu sayfanın ilk mesajındaki o görüntü gerçekten çok güzel ve gerçekten o Duvar süslemeleri başlığındaki örnekler gibi. Sayfa açılır açılmaz o resim çıkıyor.
Sen Dağçiçeği ablanın dediği gibi o demirleri filan da zamanla yavaş yavaş doldur bence, o demirler boş ya, illa uzun saksı olmasa da normal yuvarlak saksı filan da bağlayabilrsin belki.
Biz gelene kadar o balkona bir de divan atmaya çalış, biz orada çay içeceğiz. Ama kanepe olmaz, eski model yaylı somyalı üstü pamuk yataklı divan ve minder.