View Single Post
Eski 09-05-2013, 19:59   #802
bay tömürcek
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina Mesajı Göster
Ne demek bu şimdi??? Ey ahali, görüyorsunuz, bakın herşey ortada!

Sen bana yaşlısın mı demek istiyorsun? Evet, evet yaşlısın dedin bana, aaa, terlik atarım bak buradan Ben sana orada engel var mı yok mu diye soruyorum, cevabı evet veya hayırdır, ama sen ihtiyarlığımı herkes görsün diye yok çivi çaktım, yok mermer görünümlü beton döktürdüm, yok efendim bağladım ama aynı zamanda bağlamadım tahtaya dizdim filan bir takım karmaşık lakırdılar! Sonra da kızdım mı kızdı oluyor arkadaşlar, haksız mıyım yani?

Sayın berçin, Tömürcek'in sardunyaları ile ilgili bir sırrı olmalı ama henüz kendisini konuşturamadık, şimdilik sabrediyorum ya bakalım

Allah'tan sabahtan öğlene kadar güneş aldığı bilgisini itiraf ettirebildik Neyse, şaka bir yana sanırım sardunyalar gerçekten öğleden sonra güneşinden pek hoşlanmıyorlar, sanki sabahtan öğlene kadar olan güneş daha mı iyi geliyor onlara nedir. Emin değilim ama sanki güneş istekleri bu yönde.

Dağçiçeğiciğim, yorumuna katılıyorum
Estağfurullah ablacım ne yaşlısı hani ben karışık yazmamaya çalışıyorum demek istedim Ozaman soruna tekrar cevap vereyim cymbelina abla önlerinde engel yok nokta. Tahtayı mermer dar tenekeler sığmadı diye koydum nokta. Tenekeleri bağlamadım nokta. (Kesin ve net cevaplar ayy çok soğuk ve mesafeli oldular )

İnanın birşey yapmıyorum sardunyalara belki de tenekede olduklarından öyle güzel oluyorlardır çiçekler tenekede daha güzel oluyor bence Ama öğlenden önceki güneşi sevdikleri kesin öğlen güneşi ve sonrası fazla geliyor hele sakızların yapraklarını bile yakıyor Sanırım bu sefer gayet karmaşıksız ve aydınlatıcı bir cevap oldu (umarım)

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön