agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni13658Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 06-05-2013, 21:59   #1
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Bunu araya araya canım çıktı Geçen çiçekçime bi uğrayayım dedim bir baktım bundan da getirmişler hemen aldım bir tane Gerçek ismini bilmiyorum bizim buralarda adı çingene şalvarı Çiçek sapı yaprakları falan çok canlı çingene pembesi

Name:  Fotoğraf2391.jpg
Views: 3972
Size:  42.7 KB

Name:  Fotoğraf2392.jpg
Views: 3022
Size:  39.7 KB

Name:  Fotoğraf2393.jpg
Views: 1468
Size:  37.6 KB

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-05-2013, 19:24   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 10-01-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek Mesajı Göster
Bunu araya araya canım çıktı Geçen çiçekçime bi uğrayayım dedim bir baktım bundan da getirmişler hemen aldım bir tane Gerçek ismini bilmiyorum bizim buralarda adı çingene şalvarı Çiçek sapı yaprakları falan çok canlı çingene pembesi

Eklenti 400432

Eklenti 400433

Eklenti 400434
Sevgili tömürcek ;

Adı iresine herbstii olan bu sevimli çiçeği aradığını bilseydim aylar önce balkonumdaki saksıdan bir dalı sana ulaştırırdım. Evime gelen herkes çok beğendiği için kaç kişiye dağıttım bilmiyorum. Geçen yaz rüzgardan balkonda saksısı yere düşüp kırıldı, günlerce yeni saksıya geçmek için beni bekledi ölmedi. Çok dayanıklı bir çiçek. Güneşte de duruyor ama biraz gölgeyi daha fazla seviyor gibi. Çok fazla suyu seviyor. Bir gün sulamasam hemen dalları etkileniyor ama sulayınca düzeliyor.

Rana+miraç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-05-2013, 20:02   #3
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Rana+miraç Mesajı Göster
Sevgili tömürcek ;

Adı iresine herbstii olan bu sevimli çiçeği aradığını bilseydim aylar önce balkonumdaki saksıdan bir dalı sana ulaştırırdım. Evime gelen herkes çok beğendiği için kaç kişiye dağıttım bilmiyorum. Geçen yaz rüzgardan balkonda saksısı yere düşüp kırıldı, günlerce yeni saksıya geçmek için beni bekledi ölmedi. Çok dayanıklı bir çiçek. Güneşte de duruyor ama biraz gölgeyi daha fazla seviyor gibi. Çok fazla suyu seviyor. Bir gün sulamasam hemen dalları etkileniyor ama sulayınca düzeliyor.
Valla rana+miraç abla eğer sende olduğunu bilsem bukadar tırmalanır mıydım? Ya bu bendeki eski çiçeklere olan düşkünlük öldürcek beni Acayip ilgim var eskiden yetiştirilen çiçeklere karşı Bende yeni edindim bakalım dediğin önerilere göre büyütcem gelin tellerimi ablacım

Eski 04-08-2013, 14:07   #4
Ağaç Dostu

sumeyra47's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek Mesajı Göster

Eklenti 400432

Eklenti 400433

Eklenti 400434
Sayfanızı şöyle bir gezindim geçekten çok güzel çiçekleriniz var ellerinize sağlık.Hepsine hayran kaldım özellikle kara muhabbet, turuncu paskalya, çingene şalvarı, kaktüsleriniz ve tabii ki de sabriyeler..Hepsi çok güzel ve sağlıklı..

çingene şalvarı çeliği nasıl kökleniyor bende iki küçük dal var suya koydum ama sanki susuz kalmış gibi bitkin direk toprağa dikersem olur mu?

sumeyra47 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-08-2013, 14:44   #5
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sumeyra47 Mesajı Göster
Sayfanızı şöyle bir gezindim geçekten çok güzel çiçekleriniz var ellerinize sağlık.Hepsine hayran kaldım özellikle kara muhabbet, turuncu paskalya, çingene şalvarı, kaktüsleriniz ve tabii ki de sabriyeler..Hepsi çok güzel ve sağlıklı..

çingene şalvarı çeliği nasıl kökleniyor bende iki küçük dal var suya koydum ama sanki susuz kalmış gibi bitkin direk toprağa dikersem olur mu?
Öncelikle sayfama hoş geldin sümeyra ablacım Çiçeklerimi beğenmene çok sevindim Çingene şalvarı suda 1 haftada köklendi ilk başlarda susuz kalmış gibi buruşuyor sonra toparlanıp çim yapıyor. Ama çok yapraklıysa kopar abla ben üstte 3 yaprak bıraktım sadece. Direk toprağı hiç denemedim suda rahat çimlendi ama. Kolay gelsin

Eski 04-08-2013, 17:57   #6
Ağaç Dostu

sumeyra47's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2013
İki gündür suyun içinde dediğiniz gibi buruştu biraz korktum galiba.Bana veren kişi cimrilik yapıp iki tane çok minik dal verdi.Benim de böyle güzel çiçeğim olsa bende kıyamam.Tutacağından hiç umudum yok dediğiniz gibi yapacağım çok teşekkür ederim..

Sevgiler.

sumeyra47 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-08-2013, 21:31   #7
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sumeyra47 Mesajı Göster
İki gündür suyun içinde dediğiniz gibi buruştu biraz korktum galiba.Bana veren kişi cimrilik yapıp iki tane çok minik dal verdi.Benim de böyle güzel çiçeğim olsa bende kıyamam.Tutacağından hiç umudum yok dediğiniz gibi yapacağım çok teşekkür ederim..

Sevgiler.
Merak etme ablacım düzeleceğini umuyorum Çünkü benimkide buruştu önce sonra toparladı. Veren kişi de keşke azcık kocaman verseydi ama olsun hiç vermem dememiş

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025