agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni13658Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 01-05-2013, 01:06   #1
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 28-06-2012
bay tömürcek merhaba. çiçeklerinin maşallahı var hepsi çok güzeller arapsaçında baya güzel olmuş dallanmış ve sarkmış birde inci menekşeni gördüm. nerdeyse bir aydır bu güzellikten arıyorum bulamadım. hala elinde mevcut mu?

baytar87 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-05-2013, 20:30   #2
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi baytar87 Mesajı Göster
bay tömürcek merhaba. çiçeklerinin maşallahı var hepsi çok güzeller arapsaçında baya güzel olmuş dallanmış ve sarkmış birde inci menekşeni gördüm. nerdeyse bir aydır bu güzellikten arıyorum bulamadım. hala elinde mevcut mu?
Beğenmenize sevindim baytar87 Tabi arap saçımın güzelliğini size borçluyum siz demeseniz içerde gölgede durabilirdi hala İnci menekşem var şuan açık ama ne elimde yavrusu var ne bişey sadece o tek kök yaprak çıkarmaya bile korkuyor elimde olsaydı gerçekten çok isterdim yardımcı olmak

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-05-2013, 21:12   #3
Ağaç Dostu

rukiyeözgür's Avatar

Giriş Tarihi: 29-05-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi baytar87 Mesajı Göster
Sn. Baytar87 ben tohumdan ektim inci menekşe..İnşallah biraz büyüyünce şaşırtma yaparken birini size ayırmak isterim..Ama kargo için beklemeniz lazım, ben kasabada oturuyorum burda kargo gönderimi sıkıntı yani..Hazirandan sonra Adana'ya gideceğim o zaman gönderebilirim yine de söz vermeyeyim ama inşallah göndermeye çalışırım..

Eklenen Resimler

rukiyeözgür Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025