![]() |
|
![]() |
#691 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Sardunyalarımla muhabbetlerimi budadım kepkel kaldılar ama budamayınca güzel açmıyolar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Ağaç Dostu
|
Galam çiçek açıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Ağaç Dostu
|
Şey içeri geçsek mi dışarda üşüdüm de ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Ağaç Dostu
|
Kohleram çıldırmış olmalıı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Ağaç Dostu
|
İçeri girdik ama sabriyeler biz dışarda kaldık dediler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Ağaç Dostu
|
Siteden bi abimin gönderdiği kaktüslerim okadar çok göndermiş ki saolsun sayesinde kaktüs koleksiyonum oldu inşallah zayiatsız tutarlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Ağaç Dostu
|
Timur abimin ( ıldır ) gönderdiği peperomiam büyüdü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Ağaç Dostu
|
Şerife ablamın (tuya) Gönderdiği mum çiçeğim iki yerinden sürgün verdi çok seviyorum mum çiçeğini inşallah çabuk açar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Tömürcekciğim öyle güzel resimler koymuşsun ki, hem onlara bakarken hem de yazılanları okurken mesajımda yazacaklarımı unuttum, cidden ![]() Çiçeklerinin sana verdiği mutluluk, sana verdikleri neşe hissiyatı sözlerinden bize geçiyor, hep mutlu ol Pikaçumuzsun sen bizim ![]() Görülen o ki, Sabriye'nin ünü almış başını gidiyor, 81 ilde yakında senin Sabriye'nin yavruları olacak ![]() ![]() ![]() Yoncalarınla da havanı basmışsın, maaşallah, çok hoşuma gidiyor, içim gitti. O kelebek gibi koyu renkli hep aklımda, o pembe çiçekliden eskiden bizimde vardı, o da çok hoş. Resimlerinle mest olduk, Nazarımız değmesin, maaşallah hepsine. Beyaz cam güzelinin altındaki resimde minik güle benzeyen iki çiçek de mi cam güzeli? Hiç öyle görmemiştim eğer o ise. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Ağaç Dostu
|
İnci menekşem açtı çok güzel gözüküyor yaa maşallah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Ağaç Dostu
|
Dağçiçeği, bacım görüyorsun ya bu çocuk bizi çatlatacak valla, olmaz ki bu kadar da böyle imrendirilmez insan ![]() ![]() Sen, ben ve Ranacığım şart oldu bizim bu Pikaçu'yu ziyarete gitmemiz, elimizi öptürelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Ağaç Dostu
|
Ve son olarak ta 1 ay önce tomurcuğu üstünde açelya almıştım şimdi o mükemmel çiçeklerini sergilemekle meşgul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sabriyelerim çok şehir gezdi umarım yaşıyorlardır hepsi. Ah cymbelina ablam sen başıma geleni bilmiyon cevdet dedin ya saçını yolcak sabriyenin diye, cevdetin yerinden kalkmaya hali mi kaldı karnı burnunda! Şaşırdın dimi ablacım valla bende çok şaşırdım aslında benim cevdetim cevriyeymiş nasıl anlamadım cinsiyetini hala aklım almıyor çok şaşırdım ve bunu 1 hafta önce öğrendim daha... şimdi piti piti bebeklerimiz olcak çok yakında babannem patik örmeye başladı bile ![]() Yoncalarım çok güzel oldular çiçek açmaya da başladılar eğer o mor yoncadan istersen yapakları kuruyunca yumrularından göndereyim sana cymbelina abla heralde yumrusu vardır fazladan ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#706 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Şu gözlükleri ben boşuna yük ediyorum halim ağa gibi burnumun ucunu göremiyorum hayvancağız aylardır oğlum diye sevildi erkek ismi takıldı benim yüzümden ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-06-2012
|
Bahar geldi, sınav bitti, senin sayfan yine renklendi desene ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Ağaç Dostu
|
Şu an ne diyeceğimi bilemiyorum....Çok değişik duygular içindeyim ve inan ciddiyim. Gülen surat filan yapamam. yani gülüyorum bir yandan ama şu an çok şaşkınım. Yılın magazin bombasından da bomba birşey bu. Biraz da kızgın gibiyim, böyle kızgın kumlardan daha da kızgın denizlere atlar gibi bir ruh haline soktun beni... Kabul edemiyorum, anlı şanlı Cevdet...İyi de sen de yani Tömürcek, insan anlamaz mı, ne bileyim nasıl anlaşılır ben bilemem kedim yok ama. Hamile değildir, o gazdır gaz ![]() ![]() ![]() Cevriye filan deme, çok kızdım şu an, neden bilmiyorum ama o isim değişmeyecek, o kadar ![]() Konuyu değiştireyim bari, cam güzellerin o ikinci resimdekiler katmerli ya da değişik cins sanırım, öyle gül goncası gibi çok tatlı çıkmışlar. Akide sevdiğini bilmiyordum, artık bizim çocuklugumuzdaki akidelerden kaldı mı bilmem, bana rahmetli anneannemi ve İstanbul'u hatırlattı bu sözlerin. Fındıklı akide sözümüz olsun sana o zaman ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#710 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-06-2012
|
Bu taraf bitti bir de o tarafa el atayım diyorsun yani ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() O cam güzelleri katlılarından ablacım gül gibi açıyor katlıları beyaz da katmerli farkettiysen. Akideye bayılırım gerçekten cymbelina abla ve hala o eski fındıklı akidelerden var kuruyemişçilerde şekerlemecilerde ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Şaşkınlıktan ne diyeceğimi bilmiyorum .Bir müddet posttravmatik stres bozukluğu tedavisi alacağım. Tömürcek ,Cevdeti büyük kedilerin sıkıştırıp dövdüklerini yazdığında şüphelenmeliydik . Şimdi bebekler geliyor bez masrafı, mama parası tasarruf gerek. Bir kamyonla sardunyaları ziyaret etmeli ve tömürceğin su faturasını azaltmak amacıyla bazılarını evlat edinmeliyiz. Ayrıca komşunun bakamayıp geri verdiği mum çiçeği de pek bir mahzun. Allah sahibine bağışlasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Ağaç Dostu
|
Demiyem demiyem diyordum ama yok diyem ![]() Olmaz öyle, ben DNA testi isterim arkadaş! Saldın gül gibi Cevdet'i ortalığa sokaklara, sonra da... Devir kötü, devir, ortalık her tür kötü niyetli canlıdan geçilmiyor, bırak insanı. Tenzile Yenge'ye dava açıciiz ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#715 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Su masrafı hiç olmuyor ablacım evin önünde kuyumuz var da çiçeklerimi kuyu suyuyla suluyorum genelde ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ranacığım kamyon derken? Bir kamyon akide mi götüreceğiz? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Ağaç Dostu
|
Bu sene ben de bir sürü sardunya diktim . İnşallah seninkiler gibi bol çiçekli olurlar. Kuyu suyu daha sert olabilir ama demek çiçekler için iyi geliyor. Mum çiçeği teklifin için teşekkürler. Ben bir şey ima etmemiştim aslında (!) . Benim mum çiçeğim var bu fazla diyorsan ,büyük fedakarlık yapıp (!) çiçeği kabul edebilirim. benim için ayır inşallah uygun zamanda alırım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Ağaç Dostu
|
O kadar da değil, bastonlu kediyi ne yapalım? ![]() ![]() ![]() ![]() tekrar okudum, Naciye yenge ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Ağaç Dostu
|
Tenzile yengenin yakışıklı kedisini suçlayıp, naciyenin kedisinden yaşlı diye şüphelenmiyorsunuz ama kızı ucuza getirmek için naciyenin uyuz kedisi yapmasın bu dümeni ? Kamyon derken şekerleri düşündüm tabiiki cymbelina .Yoksa kamyona o güzelim çiçekleri yüklemeyi hiiiç düşünmedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|