View Single Post
Eski 26-04-2013, 22:32   #708
Cymbelina
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Şu an ne diyeceğimi bilemiyorum....Çok değişik duygular içindeyim ve inan ciddiyim. Gülen surat filan yapamam.

yani gülüyorum bir yandan ama şu an çok şaşkınım. Yılın magazin bombasından da bomba birşey bu. Biraz da kızgın gibiyim, böyle kızgın kumlardan daha da kızgın denizlere atlar gibi bir ruh haline soktun beni...

Kabul edemiyorum, anlı şanlı Cevdet...İyi de sen de yani Tömürcek, insan anlamaz mı, ne bileyim nasıl anlaşılır ben bilemem kedim yok ama. Hamile değildir, o gazdır gaz Lütfen ya, şoka soktun beni

Cevriye filan deme, çok kızdım şu an, neden bilmiyorum ama o isim değişmeyecek, o kadar eskilerde bazı erkek isimleri kadınlara da verilirdi, Fikret filan. Cevdet'in adı değişmesin bari. Baba da belli değil, ortalıkta yoktur Allah bilir. Tabi saldın sokaklara onu, insan nerede bir bakar. Neyse, yapacak birşey yok.

Konuyu değiştireyim bari, cam güzellerin o ikinci resimdekiler katmerli ya da değişik cins sanırım, öyle gül goncası gibi çok tatlı çıkmışlar.

Akide sevdiğini bilmiyordum, artık bizim çocuklugumuzdaki akidelerden kaldı mı bilmem, bana rahmetli anneannemi ve İstanbul'u hatırlattı bu sözlerin. Fındıklı akide sözümüz olsun sana o zaman

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön