![]() |
|
![]() |
#811 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2013
|
sayfanızdakiler bi harika olurda birgün sakaryaya yolum düşerse çayınızı içmeden gitmem.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Evet ablacım bir balkon daha var ve o güney balkonu olduğu için ve yazın orda oturduğumuz için güneşi engellemek için asmayı sardırdım 4 5 sene önce oraya ![]() ![]() ![]() Ben zaten en çok ta akidelere seviniyorum oleyy bir sürü şekerim olucaakk ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#813 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Ağaç Dostu
|
ama daha 14 yaşındayım şehir dışına tek başıma kolay kolay çıkamam bu arada sarmada zorluk çekerseniz söylemeliyimki eskinin tabiriyle kalem gibi sararım.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Bak bak baaaak balkonun talibi arttı. ![]() ![]() Önce biz geldik ona göre litfen ama litfen yaneee ![]() ![]() Şaka bir yana sayın Kılıçh tömürcek te daha ne çiçekler var ama henüz bizle tanıştırmadı gibi bir his var içimde nedense. Bu kadar çeşit ve bu kadar sağlıklı bitki herkesin harcı değil sevgili tömürcek. ( bu sözleri sanki bir yerden hatırlıyorum ama neyse. ) ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Ağaç Dostu
|
bence de bizden bişeler gizliyor... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Ağaç Dostu
|
Dağçiçeği ablacım balkon yetmezse bahçe var o da yetmezse evin önünde kocamaaan dut ağaçları var kilim sereriz kılıç ta gelsin elma kurdunu da çağırırız hahaa mevlit yaparız ![]() Vayyy demek kılıçcım srma sarıyosun he bak ben beceremiyorum her seferinde yırtılıyor patlıyor ya da çok bol oluyor eğer gelirsen ilk iş bana sarma yapmayı öğret bak öğretirsen sana istediğin çiçeği hediye ederim ![]() ![]() Ablalarım siz takmışsınız yaşlanmaya biz ona hayat tecrübesinin artması diyoruz yaşlanmak değil ayrıca sakladığım bitkim çiçeğim hiç bir şeyim yok hepsi sizlerin huzurunda bugün aldıklarımı da eklerim yarın inşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
Ağaç Dostu
|
Ben mesaj yazana kadar neler konuşulmuş bak seen . Tömürcek faremi düşüyor dediiin. Bu fare tarla faresiyse sorun yok kocaman kulaklı olurlar nedense pek sevimli bulurum onları. Ama başka tür bir fare ise aynı fikirde olamıyorum. Neyse konuyu kapatıyorum. Kılıçh bey sen ne becerikli bir çocuksun öle. Bu yaşta kalem gibi sarma sarmak ta herkesin harcı değil. Aferin sana. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lakin asmadan bungee-jumping yapan fare olayı beni ziyadesiyle ürküttü, ben gelemem o zaman, gerçekten, karınca olaydı şemsiyeyle filan da olsa otururduk. Kediler sanıldığı gibi fare düşmanı değil maalesef, kimse Cevdet'e kızmasın. Veyahutta diğer balkonda oturalım, hangisi hangisi yakında karıştırabilirim ama. Asmasız olanı diyorum. Tömürcek ortam/ şartlar müsait olursa resimlerini çekebilir misin her iki balkonun? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#820 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#821 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Bak bu hiç aklıma gelmemişti. Sen bu bitkilerini dualarla büyütüyor da olabilirsin. Demek sırrın buymuş. ( bu kadar olur dediğinizi duyar gibiyim ) ![]() ![]() Yaşlılık gibi bir kompleksimiz yok Allah şükür. Ama görünen köy kılavuz ister mi tömürcek kardeşim. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Ağaç Dostu
|
Ablacım kılıcıda alın gelirkene ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Beni de gaza getiriyorsunuz. Bir gün sakarya taifesini toplayıp tömürceğe baskına gidecekmişim gibi bir his oluştu içimde. Hayırdır inşallah. Şöyle biraz daha tömürceği sallayalım ne var ne yok bütün saksılar dökülsün göz önüne, beğendiklerimi seçip akide karşılığı takasa gideriz. Dut altındaki mevlit cevdetin bebek mevlidi mi ? ona göre hediyeleri alıp tedarikli gelelim. Ciğer falan sardıralım yeni anneye süt yapsın. Hem yenidoğanların da ilk muayenesini yapmak bana düşer. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Kılıç'ı da mı alalım? Bayağı, bildiğin dolmuş olayına döndü bu ![]() ![]() ![]() ![]() Dut ağacı altında mevlüt, gece 02'de gökten zembille inen fare, yaprak sarma, haşlanmış mısır ve daha nicesi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Ağaç Dostu
|
Dedimki ahanda Tömürcek dayanamadı kıskandı bir çok foto çekti ekleyedi yorumlar kırına gidiyor. Birde ne göreyim herkes balkonu paylaşıyor. ![]() Okudukça güldüm güldükçe okudum. Muhabbet harika. Sarmada yarışabiliriz Kılıçh. Tek yapmayı bilmediğim pirinç pilavı diyordum onuda baya güzel yapıyormuşum ![]() ![]() Şu çay içme mevzusunda da pek güldüm neden mi? Hani varya günümüzün fenomeni izdivaç proğramları "bi çay içebiliriz" diyenlerle dolu olan onlar geldi aklıma bir fazla güldüm. Artık fotoğraflarınıda görürüz döşeyince Tömürcekciğim balkonunu. Değil mi abisi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#826 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#827 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() A bak o hiç aklıma gelmemişti bebek mevlidi yaparız lohusa şerbeti falan ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#828 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ablacım canın mı sıkkındı ya valla bilmiyordum böyle gırgır şamata gidiyorduk üzüldüm şimdi ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#829 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Hahaha izdivaç komikti hiç aklıma gelmemişti ma bizimki biraz akraba günü gibi olcak çay sarma kısır falanda yaparız ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Ağaç Dostu
|
Gelin tacımı tekrardan eklicem diye söz vermiştim ama ben çekene kadar çiçekleri geçti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Ağaç Dostu
|
Bugün yine çiçekçime uğradım abartmıyorum 1 saat çıkamadım ordan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Ağaç Dostu
|
Yoncama ne olduğu hakkında fikri olan var mı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Ağaç Dostu
|
Yoncalar bence güneşi çok seviyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Ağaç Dostu
|
Galam açtı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2012
|
Gloksinya değişik ve çok güzel bir çiçekmiş, senin çiçekçine bi söylesen de Rize'ye de bi şube açsa,burda aradığım çiçekleri bi türlü bulamıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#836 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Ağaç Dostu
|
Senin adına çok sevindim kardeşim ben burda çiçeği geçtim en basitinden viyol bulmakta zorlanıyorum.Geçen lazım oldu plastikçilerde bulamadım, en son çiçekçilere baktım yoktu bir kaçında en son girdiğim yer tam komediydi. Viyol var mı diyorum. Abi viyol ne diyo.Başladık adamla sessiz sinema oynamaya tarif ediyorum. Hani tohum çimlendirmek için, siyah, göz göz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#838 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Ağaç Dostu
|
Amin,amin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Sevgılı Enes...
[QUOTE=bay tömürcek;1152031]Bu çiçek çalı cinsi yani bodur ağaç gibi. Boyu bir buçuk metreyi rahatça buluyor hatta geçiyor bile iyi bakılırsa. Yedikardeş kanını ilk defa duyduğum için netten araştırdım ama ağaç minesi çıkıyor bir de sadece kardeş kanı adı altında değişik bir çeşit çiçek. Evet sen tarıf edınce ıyıce hatırladım.. aradıgım cıcek bu... Belkı fotoraftakı ışık nedenıyle bunun rengi bana daha acık gelmiş olabilir... Yedikardeşkanı bızım nenelerden kalma bır yöresel isim..İnternette o adla bulunmaz sanırım... Sana zor olmazsa bır dal bana dıkersen hayır demem.. Cünkü satılan çiçekcide bulunan bir cins değil.... Sana simdiden tesekkur ederım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|