![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Alıntı:
Şunun dediklerine bakar mısınız? Haksız mıyım şimdi? Yahu ne çeçeron çıktın sen de Tömürcek Milleti başıma topladı, aaa. Ayrıca, arada Sayın Sibelim'i bile yanıltmaya çalışmış, esrarengiz laflarla. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
Tansiyonun baya fırlamış uuuu sen boşver ablacım her söyleneni takma tansiyonun fırlar sonra böle bak gel ben sana ayran yaptım tansiyonunu dengelesin Hem bana olan kızgınlığın geçer sana ellerimle ayran çalkaladım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bilmem alıntı yapmama, harfleri bold yapmama gerek var mı? Elbette yok, herşey ortada. Sataşma diyene bak, tutmayın beni. Oğlum Tömürcek bittin sen, çıkışta görüşürüz. Eh Sakarya çetesi, yaktım çıranızı...Beni karşınıza almayacaktınız, savaş baltamı çıkardım. Eski Kızılderililerdenim ben. Yandınız siz Marmara çırası gibi, Çırağan Sarayı gibi. ![]() (mesajı sen ayran filan vermeden önce yazdım ama neyse) |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
Ayrandan önce yazdığına göre ablacım ayrandan sonraki barış mesajını da yazarsın artık dimi barıştık çünkü ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Kızılderililer baltayla ne yapar bilir misiniz? Eh, o zaman sorun yok Küsmedik zaten, ama çeçeronsun, çemkiriyorsun Çiçekler kadar başka bir ilgi alanım daha var: uzakdoğu sporları, bir müddet jiu jitsu, wing chun filan çalıştım.Şaka maka olan bana oldu gene Peperoni çiçeğiyle mutluluklar size Ne Peperoniymiş bea. Hepsi sizin olsun, gözümüz yok, daha da gelmem Davos'a.![]() |
|
|
|
![]() |
|
|