View Single Post
Eski 11-01-2013, 00:30   #429
bay tömürcek
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Rana+miraç Mesajı Göster
Sayın bay tömürcek, geç sen bakiim kenara.

Sayın bayan cymbelina, cymbelina ! Ayıp değil mi çocuğu korkutuyorsun. A aaa yakışmadı bizim partiye bu davranış. Seçmenlerimiz ne düşünür?Hem tömürcekte 18 yaşını geçtiyse oy verebilir.Bu durumu göz ardı etmemek lazım.

Korkma sen tömürcek. Rana ablan arkanda. Cymbelina , yoldan çıkan karanfillerine kızmış hıncını senden çıkarıyor. Cymbelina zavallı karanfillerine eziyet etme benimkilerde öyle saçma sapan sağa sola uzatıyor dallarını. Her bitkiyi olduğu gibi kabul edip sevmek gerekir.Kış kıyamet benimkiler balkonda hala açıyor, varsın dalları dağınık olsun.

Tömürcek sana teselli armağanı yolda. Sürprizleri bekle.
Rana abla koş koş bak beni döven kadın şurda elinde kızılcık sopası olan Evet o abla bana dedi ki çekil ayağımın altından çocuk, zaten karanfillerime sinir oldum kaloriferin üstünde pişiriyorum seni de dondurucuya kapatırım evimin bodrumunda çocukları hapsediyorum dedi sonra da ben dil çıkardım dövdü beni ( Valla cymbelina ablam dövcek beni kesin kesiinn !!! )

Haberini aldım ablacım elma kurdundan çok teşekkür ederim gercekten teselli armağanın için sürprizlerini merakla bekliyorum mutluluğum paha biçilemez

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön