View Single Post
Eski 11-01-2013, 18:28   #442
bay tömürcek
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği Mesajı Göster
Ooo neler olmuş burda. Yer yerinden oynamış . Neyse Cymbelina şimdilik sakinleşmiş.Allah muhafaza .
Ama oldu mu şimdi bu kezde Cymbelina yalnız kalmış. Sakarya taarruza geçmiş geri püskürtmüş Cymbelina yı.
Cymbelina ' cım ben senin kızgınlığının sebebi olan karanfillerle ilgili naçizane çözümümü deliler sayfasına yazdım. Bırak küçücük çocuktan alma hırsını . Gel bacım gel biz seninle doğa yürüyüşüne çıkalım. Toprağa basmadık bu ara ondan bu kadar stres sıkıntı . Soğukta toprağa da basılmaz ama bizde kartopu oynar kızak kayar kardan adam yaparız artık. Ne dersin ?
Nekadar cymbelina abla bana kızsa, ben de ne kadar ona çemkirsem değişen bişey yok o benim abam ben onun gardeşi Doğa yürüyüşüne beni de götürün yanınızda mantar toplarız Hoş bu karda mantarı nerden bulcaksak Olsun mantar bahane ortam şahane yaparız maksat beraber vakit geçirmek hadi abalarım hadi beni de gezmeye götürün

O karanfiller var ya o karanfiller bulmuşlar sıcacık salonu aile ortamı desen o biçim açarlar mı nerdeee... Onları cymbelina abla atsın bak soğuk yere nası ıkıla sıkıla çiçek açacaklar. Cymbelina abla onları camın dışına at sende içerden kahveni al geç karşılarına şöööle bi höpürdet kıskançlıktan açtığı çiçekleri izlemeye doyamazsın ya da fesatlıktan kururlar

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön