![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
Bu cymbelina abla beni dövecek sayın site sakinleri lütfen birinizin arkasına saklanıyım Ben büyüğüme terbiyesiz cevap vermedim ki yetişin sataşma vaaaarrrr Hem bişey olursa ağlarım salya sümük affedersiniz beni küçüküm ben sahip çıkın bana Ya yine mi ortalığı karıştırdım ben çiçeğim kimi birbirine düşürdü ki cymbelina ablayı bana düşürdü bu da olağan bişey yani pepe nin suçu yok ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Alıntı:
Sayın bay tömürcek, geç sen bakiim kenara. Sayın bayan cymbelina, cymbelina ! Ayıp değil mi çocuğu korkutuyorsun. A aaa yakışmadı bizim partiye bu davranış. Seçmenlerimiz ne düşünür?Hem tömürcekte 18 yaşını geçtiyse oy verebilir.Bu durumu göz ardı etmemek lazım. Korkma sen tömürcek. Rana ablan arkanda. Cymbelina , yoldan çıkan karanfillerine kızmış hıncını senden çıkarıyor. Cymbelina zavallı karanfillerine eziyet etme benimkilerde öyle saçma sapan sağa sola uzatıyor dallarını. Her bitkiyi olduğu gibi kabul edip sevmek gerekir.Kış kıyamet benimkiler balkonda hala açıyor, varsın dalları dağınık olsun. Tömürcek sana teselli armağanı yolda. Sürprizleri bekle. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Terlik, dövmek filan elbette latifeydi ama sonunda olan oldu. Tömürcek, kırk yıllık arkadaşımla beni birbirimize düşürdün, asıl şimdi dövsem yeridir seni Bacak kadar boyuyla şuna bak ya, aaa, Ranamiraçcığım'ı bile bana cephe aldırttı alt tarafı biberli bir çiçek, Pepe çiçee yüzünden Bana bak bana Tömürcek, öyle Pikaçu gibi sevimli filan dinlemem basarım sopayı.![]() Aaa, a hiç böyle şey görmedim, tansiyonum fırladı.Son sözüm de Ranamiraç'a; Hanım hanım, Bene bak hele ....Bir pikaçu için böyle edilir mi? Bir partide herşey olabilir, ben partinin radikal kanadıyım, tamam mı? Hizipçilik yapmayalım bir peperoni çiçeği ve çocuk yüzünden. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ya şu sıralar herkes bana pikaçu diyo ne hikmetse şimdiye kadar kimse demezdi ![]() Yaa ama küçük görülüyorum horlanıyorum şuan ben sataşma yok bu sefer küçültme vaaarrr Peperonim ve ben muhteşem bi ikili olcez bi gelip bulsun da beni ozaman görüverin siz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet o abla bana dedi ki çekil ayağımın altından çocuk, zaten karanfillerime sinir oldum kaloriferin üstünde pişiriyorum seni de dondurucuya kapatırım evimin bodrumunda çocukları hapsediyorum dedi sonra da ben dil çıkardım dövdü beni ( Valla cymbelina ablam dövcek beni kesin kesiinn !!! )Haberini aldım ablacım elma kurdundan çok teşekkür ederim gercekten teselli armağanın için sürprizlerini merakla bekliyorum mutluluğum paha biçilemez ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şunun dediklerine bakar mısınız? Haksız mıyım şimdi? Yahu ne çeçeron çıktın sen de Tömürcek Milleti başıma topladı, aaa. Ayrıca, arada Sayın Sibelim'i bile yanıltmaya çalışmış, esrarengiz laflarla. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tansiyonun baya fırlamış uuuu sen boşver ablacım her söyleneni takma tansiyonun fırlar sonra böle bak gel ben sana ayran yaptım tansiyonunu dengelesin Hem bana olan kızgınlığın geçer sana ellerimle ayran çalkaladım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Bilmem alıntı yapmama, harfleri bold yapmama gerek var mı? Elbette yok, herşey ortada. Sataşma diyene bak, tutmayın beni. Oğlum Tömürcek bittin sen, çıkışta görüşürüz. Eh Sakarya çetesi, yaktım çıranızı...Beni karşınıza almayacaktınız, savaş baltamı çıkardım. Eski Kızılderililerdenim ben. Yandınız siz Marmara çırası gibi, Çırağan Sarayı gibi. ![]() (mesajı sen ayran filan vermeden önce yazdım ama neyse) |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ayrandan önce yazdığına göre ablacım ayrandan sonraki barış mesajını da yazarsın artık dimi barıştık çünkü ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Kızılderililer baltayla ne yapar bilir misiniz? Eh, o zaman sorun yok Küsmedik zaten, ama çeçeronsun, çemkiriyorsun Çiçekler kadar başka bir ilgi alanım daha var: uzakdoğu sporları, bir müddet jiu jitsu, wing chun filan çalıştım.Şaka maka olan bana oldu gene Peperoni çiçeğiyle mutluluklar size Ne Peperoniymiş bea. Hepsi sizin olsun, gözümüz yok, daha da gelmem Davos'a.![]() |
|
|
|
![]() |
|
|