Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Rana+miraç
Sevgili bay tömürcek;
Üniversite sınavlarına hazırlanıyordun değil mi? Seni sınavlara kadar Cymbelina'nın hışmından korurum ama, eğer tembellik yapıp sınavda iyi puan alamazsan seni Cymbelinanın önüne atarım . Bir pepperoni çiçeği bulur sana da vermem cezaların en büyüğü olur ona göre .
Sakarya çetesi sözünü de sevdim. Partiden iş çıkmadı işi gayrikanunu yollarla çeteyle hallederiz. Bitki sevdirme çetesi. Bulamadığımız bitkiler için çarşıda büyük güzel bir ağacı rehin alırız. Kendimizi ona zincirleriz. Ya peperonimi getirin ya da bu ağaç benim olur burada zincirli beraber yaşarız diye tehditler savurur ortalığı birbirine katarız.
|
Yaa ablacım deme böle şeyler zaten stresim tavan yapmış durumda bide beni böle korkutursan ben sınavda bişe yapamadan optiği teslim ederim

Hem lütfen o cezayı da verme bana ablacım yok illa da çiçeği bulup peperonisiz bırakacaksan beni benim haberim olmasın
Evet bitki sevdirme çetesi kuralım biz sakaryalılar olarak

Hatta kendimizi zincirleyecek ağacı da buldum kent meydanındaki deprem anısına dikilen ziraat bankasının önündeki osmanlı çınarına zincirlicez hem eylem yapmak için de gayet geniş, güzel ve göz önü biyer
