![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
Hem lütfen o cezayı da verme bana ablacım yok illa da çiçeği bulup peperonisiz bırakacaksan beni benim haberim olmasın ![]() Evet bitki sevdirme çetesi kuralım biz sakaryalılar olarak Hatta kendimizi zincirleyecek ağacı da buldum kent meydanındaki deprem anısına dikilen ziraat bankasının önündeki osmanlı çınarına zincirlicez hem eylem yapmak için de gayet geniş, güzel ve göz önü biyer ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
Ama elbet çıkar aradığım bişey çünkü eskiden yetiştirilen çiçeklere karşı acayip merakım var Bu site sayesinde tanıdım mesela mum çiçeğini eskiden yetiştirilen çiçekleri ararken karşıma çıkmıştı bi de babanneme konuyu açınca demesin mi ben yeni evlendiğimde baban küçükken eski evde vardı benim mum çiçeğim salkım salkım açardı misafir odasında e ben bunu duyar da rahat durur muyum benim merak ikiye katlandı babannem anlatınca bi koyuldum aramaya allah sizi inandırsın aylarca aradım sona bu siteye üye oldum öle edindim Yani yine bi eski çiçek arayışına girersem rahatsız edebilirim sizi haberiniz ola ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|