![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Çok teşekkür ederim saygıdeğer cumhur tonba iyi dilekleriniz beni sevindirdi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-09-2012
|
Katılıyorum sana bu konuda.Artık elimdeki anneanne çiçeklerimin hep yedekleri var.Olurda başına birşey gelirse ki(oturup ağlıyorum,günlerce kendime gelemiyorum)olabiliyor da.Bu yüzden hepsi en az 2 saksı.Ancak kurdela ve yılbaşı arıyor gözlerim hep.Ben galiba zoru seviyorum.Yoksa git çiçekçiden al kolay iş.Kardeşim Ankara üniv. Rektörlükte görmüş.Bekliyorum umutla.Arkadaşlarımın evlerinde hep modern çağın çiçekleri.Hani onları çiçekçiden bulman kolay ya!Ama haksızlık yok kızlarım küser bana onlarıda çok seviyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sayın kezba-n modren cagın cicegi diye bir şey yoktur sadece ulaşıla bilirlik vardır düşünün gecmiş yıllarda kac ceşit bitki yetiştiriliyordu. Olanaklar dogrultusunda 3 ,5 ceşitle sınırlıydı şimdi yurd dışından envaye ceşit giriyor türkiyeye ne de iyi oluyor. Satıcıların üreticilerin gelişip yeni türlere dadapte olmaları baya zaman alacak gibi görünüyor . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-09-2012
|
Sayın iris41 Ben bunların aksini iddia etmiyorum ki.Sadece eskiler daha güzeldi diyorum.Bu benim fikrim.Ne demek yoktur.Ben çiçeği salona oturtan ve onları ayda bir gören arkadaşlarıma söyledim.Yani sadece dekor olsun diye yapılmasına karşıyım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Nerede Eski bayramlar eski cicekler eski mahallemiz . Salonda sadece dekor amaclı kullanılan yuka benjamin ve orkideleri bende sevmem salona degişik ve egzotik hava katsada ben deve tabanıından yanayım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sayın iris41 size sonuna kadar katılıyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili tömürcek eski filmlerde bir edep ,adap vardı kim sevmez . Allah gani gani rahmet eylesin o tatlı gülüşüyle kendini sevdiren Adile naşite . Deve tabanının ebayda alaca yapraklısını gördüm harika ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Deve tabanını gölge bitkisi olarak düşünülür ve evin en karanlık köşesine hapsedilir nasıl büyüsün ![]() Bayram paşada bir lokantada görmüştüm okadar büyümüşki sohbet ederken ciceginin cok güzel koktugundan bahsedilmişti bende hic acmadı ne yazıkki . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Heralde dediğiniz gibi yanlış biliniyor yengeminkide köşede gölge bir yerde yıllardır öylece durur yazık ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar da menekşelerim birkaçı benden gerileri teyzemden geçen gittiğimde ayırdım yavruları üst üste olmuşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-11-2012
|
Ohoo Muazzam bir menekşe tarlası, seni tebrik ediyorum, bu denli başarılı olabilmek herkesin harcı değil Tavuğun çok şeker, o nasıl bir oturuştur öyle, seyretmeye doyamıyorum, civcivlerin kimbilir nasıl olacak, 8 Aralıkta doğumgünleri ni de kutlarız artık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
İnci menekşemin tomurcukları iyice büyüdü artık bakalım nezaman açacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
İlk diatomit denemem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Baytömürcek diatomit nerden aldın ben migrostan alıyordum ama senin diatomit daha kalın taneli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Kasımpatlarım göçtü artık ama bu hala sağlam en sevdiğim de bu zaten palaz açan birtek bu var elimde ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Sayın tömürcek, resimlerdekilerin hepsine maaşallah diyerek başlayayım sözlerime ![]() ![]() Bir de nickiniz bir enteresan geldi bana, önce örümcek gibi okudu zihnim, en sonunda neden bilmiyorum ama Serpil Örümcer'i çağrıştırmaya başladı nickiniz, büyük ihtimalle böyle bir eşleşmeyle kalacak aklımda ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Nickime gelince siteye ilk üye olduğumda nickimin TOMURCUK olmasını istemiştim ama sitede bu isimle başka bi kullanıcı olunca alamadım tabi bu ismi sonra aklıma geldi biz manav milletiyiz e biliyosunuzdur manavlar değişik konuşur şivemiz yok ama lafları yuvarlarız, değiştiririz, dilimizin döndüğü gibi söyleriz tomurcuğa da TÖMÜRCEK diyoruz bende tomurcuk olmadı bari tömürcek olsun aynı kapıya çıkıyo dedim ama bi zaman sonra nickimden beni kız zannediyolardı ince söylenişinden sebep heralde ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar inci menekşem bugün yarın açar heralde spın birindeki tomurcuklar iyice şişti artık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Bunlarda Fatih'in gönderdiği hoyalar sağdaki silverpink soldaki red button ![]() ![]() ![]() Saksısını değiştirdiğim difenbahyam da baya büyüdü nazlı değil gayet iyi anlaşıyoruz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar bilin bakalım bunlar ne tomurcuğu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Havalar soğuyunca en büyük muhabbet çiçeğini salona baş köşeye koydum gelen geçen hayran kalıyo içeri alınca çiçeklerin rengi açıldı ve çoğu döküldü ama olsun bahara aynı güzelliğe bürünecek nasıl olsa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Galalarım çoktan çıkmışlar bu sene saksıda denicem bakalım bahçem biraz kalabalık galalarım çok açmıyodu saksıya aktardım bakalım çiçeğe faydası olacak mı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Ayşe abla bi ara kaçamak yap ta vereyim çiçeklerini bak seni bekliyolar ıtırınla telgrafın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
maşallah enes yine herşey harika görünüyor.benim mangini de tomurcuklu inşallah görürüz açmış halini çok merak ediyorum bende. inci menekşenin açmış halinide merakla beklemekteyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-06-2012
|
Muhabbet çiçeğinin maşallahı var, bu mevsimde bu güzellik şaşırdım doğrusu ![]() Hoyaların da hayırlı olsun, kısa zamanla çiçeklerini görürüz inşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |