Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina
Sayın tömürcek, resimlerdekilerin hepsine maaşallah diyerek başlayayım sözlerime  Vaktim olduğunda bakamadıklarımı da inceleyeceğim, ama baktıklarım arasından ördekleriniz çok hoşuma gitti (bu cümleyi tekrar okuyunca bir garip geliyor kulağa ama siz anladınız). 32 nolu mesajınızdaki kırmızı çiçekli bitkinizin adı nedir? Kaktüs/sukulent familyasından mı, sanki böyle yapraklı etli gibi geldi bana. Çelik ile tutuyor mu? 36 nolu mesajınızdaki e. milli ile aynı çiçek mi? Bir de çok dikkat edemesem de birşey gözüme çarptı: kadın doğum - doğumhane vb sözcüklerini gördüm, açıkçası en başta herhalde dedim hastanede o serviste çalışıyor, oradaki çiçeklerinin resmini koymuş, sonra iş değişti, çiçeklerinizin "üretimhane"sinden söz ediyorsunuz sanırım, benim gibi bilmeyenler olabilir, kamuoyunu aydınlatırsanız seviniriz
Bir de nickiniz bir enteresan geldi bana, önce örümcek gibi okudu zihnim, en sonunda neden bilmiyorum ama Serpil Örümcer'i çağrıştırmaya başladı nickiniz, büyük ihtimalle böyle bir eşleşmeyle kalacak aklımda. Ne alaka demesin kimse, zihinde serbest çağrışım işte, ne yapayım, isteyerek olmadı ya. Selamlar.
|
Sayın cymbelina öncelikle mesajınızı sonuna kadar yüzümde gülümsemeyle okuduğumu belirtmek isterim

Şimdi 32. mesajdaki çiçek e.milii çelikle çok kolay tutyor, 36. mesajdaki ise biz muhabbet çiçeği diyoruz ama begonyanın bi alt türü olduğunu düşünüyorum o da çelikle rahatça tutuyo. O doğumhane falan da espri amaçlıydı sehpaya öle diyodum kendimce çünkü menekşe yapraklarım orda yavruluyodu çeliklerim dikildiğinde oraya alıyodum ama siteden tepki alınca öle kelimeler kullandım diye bir daha resmini de koymadım lafını da açmadım

Umarım bu msaj aydınlatmaya yetmiştir
Nickime gelince siteye ilk üye olduğumda nickimin TOMURCUK olmasını istemiştim ama sitede bu isimle başka bi kullanıcı olunca alamadım tabi bu ismi sonra aklıma geldi biz manav milletiyiz e biliyosunuzdur manavlar değişik konuşur şivemiz yok ama lafları yuvarlarız, değiştiririz, dilimizin döndüğü gibi söyleriz tomurcuğa da TÖMÜRCEK diyoruz bende tomurcuk olmadı bari tömürcek olsun aynı kapıya çıkıyo dedim ama bi zaman sonra nickimden beni kız zannediyolardı ince söylenişinden sebep heralde

Ben de sonradan başına BAY ekledim şuan herşey yolunda

İnşallah her sorunuza cevap verebilmişimdir