View Single Post
Eski 28-11-2012, 22:07   #18
Cymbelina
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Sayın tömürcek, resimlerdekilerin hepsine maaşallah diyerek başlayayım sözlerime Vaktim olduğunda bakamadıklarımı da inceleyeceğim, ama baktıklarım arasından ördekleriniz çok hoşuma gitti (bu cümleyi tekrar okuyunca bir garip geliyor kulağa ama siz anladınız). 32 nolu mesajınızdaki kırmızı çiçekli bitkinizin adı nedir? Kaktüs/sukulent familyasından mı, sanki böyle yapraklı etli gibi geldi bana. Çelik ile tutuyor mu? 36 nolu mesajınızdaki e. milli ile aynı çiçek mi? Bir de çok dikkat edemesem de birşey gözüme çarptı: kadın doğum - doğumhane vb sözcüklerini gördüm, açıkçası en başta herhalde dedim hastanede o serviste çalışıyor, oradaki çiçeklerinin resmini koymuş, sonra iş değişti, çiçeklerinizin "üretimhane"sinden söz ediyorsunuz sanırım, benim gibi bilmeyenler olabilir, kamuoyunu aydınlatırsanız seviniriz

Bir de nickiniz bir enteresan geldi bana, önce örümcek gibi okudu zihnim, en sonunda neden bilmiyorum ama Serpil Örümcer'i çağrıştırmaya başladı nickiniz, büyük ihtimalle böyle bir eşleşmeyle kalacak aklımda Ne alaka demesin kimse, zihinde serbest çağrışım işte, ne yapayım, isteyerek olmadı ya. Selamlar.

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön