![]() |
|
![]() |
#451 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Tam güneş banyosu zamanı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Çok zevklisiniz sevgili farpali. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Sayın farpali, Bu succulent'e bayıldım.siz yalnız tercih etmissiniz ama aranjmanlarda da harika duruyor. Böyle giderse koyduğunuz fotograflar sayesinde bende iflah olmaz bir succulent ve kaktüs sevdalısına dönüşeceğim galiba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2010
|
Merhana Sayın farpali, Haber vermeden balkonda ve arkadaşınızın bahçesinde kısa bir gezinti yaptım, umarım kızmazsınız. Bahçede ki çalının ismi sanırım Osmanthus, alacalısı dışında yeşil yapraklı çeşitleride var. Saygılarımla Düzenleyen Ahmet : 15-12-2012 saat 15:39 Neden: Ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Ağaç Dostu
|
Çalının ismi: İlex Aqufolium 'Silver Queen' Ben de burada bir parkta görünce Osmanthus sanmıştım ama değilmiş, ama yine de görselliği çok fazla olan bir tür. Sayın Farpalı, sedum burrito harika görünüyor, nereden temin ettiğinizi öğrenebilir miyiz acaba? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Sayın sakdag bilgilendirdiğiniz için..Sedum Burrito yu oğlum Anadolu yakasında bir yerden almış,annem bayılıcak buna diye,ama adını bilmiyor.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Ağaç Dostu
|
Ziyaretinize memnun oldum,neden kızayım..Bilgi verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Ağaç Dostu
|
15.12.2012-18.12.2012 Çicekçilik Flower Show : İstanbul Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı Yarın son günmüş,burayı ziyaret etmeyi düşünüyorum.... FuarTakip.com, DNYA icekilik FUARLARI, sektr fuarlar takvimi, fuar rehberi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
sevgili farpali emanet ruj panjura nasıl yakıştı anlatamam ebedi yurdu orası gibi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2011
|
Sayın Farpali çiçekleriniz ayrı saksılarınız ayrı ağacınız apayrı güzel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Çok güzeller sevgili farpali güle güle büyütün. Sevgili farpali İstanbul da nerede oturuyorsunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
sevgili farpali bugün flowershow da idik ve emanet ruj dan saksı saksı vardı kulakların çınladımı bilmem. fiyatı 50 tl idi almak isterdim ama bence pahalı kaçtı içim giderek standı terketmek zorunda kaldım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-11-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Dış saksısı harika orkide saksısı olur nerden aldınız acaba. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Ağaç Dostu
|
Yosunla sarılabilinir ama ben olsam hiç sarmazdım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Ağaç Dostu
|
Sayın farpali bahsettiğim ferforje saksının fiyatı nedir acaba. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Ağaç Dostu
|
26-28 tl yanlış hatırlamıyorsam;30 tl bile değil..bugünlerde indirimli fiyatı Sayın nılgun_dogan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Ağaç Dostu
|
Cattleyanın rengi harika,daha çok yavru..Zamanla gelişimini paylaşacağım..Phalenopsislere nazaran toprağını daha kuru sevdiğini ve daha çok ışık gereksinimi olduğunu biliyorum..Sanırım en kısa zamanda toprağını değiştirmeliyim,tabii çiçeği geçtikden sonra. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Ağaç Dostu
|
Herzamanki gibi gönlüm el vermedi bu kırık saksıda durmasına.Cattleya yı saksısından çıkarttım,çok yoğun bir küf kokusu geldi toprağından.Çürümüş köklerini steril makasla temizledim.Akan suyun altında kökleri eski topraklarından arındırdım.1saat köklerdeki suyun süzülmesini bekledim,kağıt havlu ile kuruladım..Köklerine mantar ilacı sıktım ve daha önceden hazırlamış olduğum orkide toprağı ile beraber yeni saksısına geçirdim.Acele ettim ,çiçeğin geçmesini beklemeliydim ama.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Hayırlı günler o pencerenin önündeki yılbaşı çiçeği ise onu içeriye alın soğuktan donar yoksa. Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Ağaç Dostu
|
Bir sürü yılbaşı çiçeğim balkonda şuan,üzeri tomurcuk dolu..ısı farkından dolayı tomurcuklar açmadan dökülmezlermi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|