![]() |
|
|
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Aloe Vera
Bu sene çiçek verdi,coştukça coşuyor. Herhangi bir yaralanmada vb.. Bir dalından küçük bir parçayı enlemesine kesip,jelimsi sıvıyı tahriş olmuş **** yaralanmış bölgeye sürüyorum.Mucizevi bir hızla tedavi edip, yarayı kısa zamanda iyileştiriyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
Sayfanız hayırlı olsun. Su güzeliniz bende de var. Echeveria cinslerinden biri. Çok bereketli bir sukulent. Senede belkide 10-15 tane alttan yavru veriyor. Yaz kış balkonda. Kolay gelsin, sağlıkla kalın inşallah. Saygılarımla lütfen. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim yorumunuz için Sn mrduran. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
SN.Parpali,hoş geldin sayfan hayırlı olsun saksılar çok güzel kaktüslerin küpen harika diyerleride ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim,beğenmenize memnun oldum. Ferzan Düzenleyen farpali : 05-10-2012 saat 00:44 Neden: Yazım hatası |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Sayın farpali, yeni sayfanız hayırlı olsun. Gözünüzün nuru dediğiniz çiçeğiniz muhteşem görünüyor, onu nereden aldığınızı öğrenebilir miyim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gerçekten muhteşem.Yaklaşık biray önce Koçtaş dan aldım.ancak dün Erenköy Bauhouse da da gördüm,son iki tane kalmıştı hemde Koçtaş ın yarı fiyatına. Ferzan |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Ferzan Hanım; Geçmiş olsun, umarım büyük bir kırık değildir. Çeliklerin elinize geçtiğini tahmin etmiştim, güle güle büyütün.Şu sıra çok telaşlıyım, biraz ihmalim olabilir. İlk resimdeki avize çiçeği ile size gelen aynı değil, Benim bahçemde var ama çok büyükler, ola ki, minik yavru verirse gönderirim, selamlar.Acil şifalar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
sn.farpali hoş geldiniz sayfanız hayırlı olsun sayfayı açarken sanki geçiyormuşunuzda uğramış gibi olmuş ziyanıyok iyiki burdasınız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hoşbulduk."Sayfanız hayırlı olsun sayfayı açarken sanki geçiyormuşunuzda uğramış gibi olmuş" size bunu hissettiren nedir?Çokmu abuk subuk olmuş? ![]() Burada olmakdan çok mutluyum.İyi dilekleriniz içinde ayrıca teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ferzan |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Çiçekleriniz çok güzeller. Orkideniz umarım kurtulur.Alocasia'nıza bayıldım.Nereden aldınız?Ben de arıyorum;ama bulamadım.Ankara'da annemde var;ama onunki de çok cılız.Yavrusu olsa ayırıp alacağım ama henüz yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnşallah iyileşir.Alocasia bana hediye geldi iki ay önce..Büyük ihtimalle Çengelköydeki bir sera dan alındı diye hatırlıyorum.Beylerbeyi,Çengelköy,Emirgandaki sera larda çok süpriz ve çeşitli bitkiler ve tabii Alocasia bulmanız ihtimali yüksek. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Ağaçlar net ailesine hoşgeldiniz.Bitkilerinizi güle güle büyütün,Çin gülünüzün formunu çok beğendim,siz mi şekillendirdiniz yoksa böyle mi aldınız.Esen kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|