![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Uzun zaman önce bu şekilde aldım , formu korumak içinde arada sırada minik budamalar yapıyorum. İyi günler dilerim. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
))).sayfamı ziyaret etmenize çok memnun oldum. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Size misafir olmak çok keyifliydi, ellerinize sağlık, sefanız olsun. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Mum Çiçeğim
5 aydır benimle ama bu kadar adıyla müstesna "mum" gibi öylece duruyor, ne bir ekstra sürgün, ne bir çiçek...Sanırsınız yapay çiçek..Neden acaba ? Kendini küstüm çiçeği mi sanıyor ,,bir fikri olan varmı acaba![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Bu çiçek madagaskar yaseminine benziyor, bir göz atın isterseniz foruma... |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Gelin Buketi-Gelin Mumu-Madagaskar Yasemini (Stephanotis floribunda)
Alıntı:
Stephanotis floribunda – Gelin mumu çiçeği (Madagaskar yasemini) ev içinde yetiştirilmeye uygun, hem dekoratif yapraklı hem güzel kokulu çiçek açan, sarılıcı – tırmanıcı bir süs bitkisidir. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Sayfanız hayırlı olsun Sayın Farpali.Hoş geldiniz. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
duranta erecta
Bu da benim duranta erectam sn. farpali. İzmir Kemeraltından Unutma Beni çiçeği diye satın almıştım ama ağaç menekşesi olduğunu öğrenmiştim. Dediğiniz gibi uzantılarından çok güzel minik mavi çiçekler açıyor. Ancak suda kökleneceğini sanmıyorum çünkü benimki yaşlı bir daldan köklendirilmiş bir bitki. Uzman olmamakla beraber bence direkt toprağa dikilmeli. Yine de bir araştırın diyorum, sevgiler... ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=gokcegokce;1028669]Bu da benim duranta erectam sn. farpali. İzmir Kemeraltından Unutma Beni çiçeği diye satın almıştım ama ağaç menekşesi olduğunu öğrenmiştim. Dediğiniz gibi uzantılarından çok güzel minik mavi çiçekler açıyor. Ancak suda kökleneceğini sanmıyorum çünkü benimki yaşlı bir daldan köklendirilmiş bir bitki. Uzman olmamakla beraber bence direkt toprağa dikilmeli. Yine de bir araştırın diyorum, sevgiler... Teşekkür ederim Sayın gokcegokce..Bir iki gün suda dursun bakalım, aratırmaya devam ...Yarın tekrar geçersem bir dal daha alıp direkt ekicem..Sevgiyle kalın. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
maşallah sn farpali çiçekleriniz ve balkonunuz harika ellerinize , emeklerinize sağlık ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. Farbali bence duranta erectayı köklendirmek için uğraşmayın.. Bulabiliyorsanız satın alın.. Ya da baharda çelik almaya çalışın.. Zor köklenen bir bitki.. Bu arada madagaskar yasemininizde ne çok tomurcuk var.. Maşşallah ![]() |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiyle kalın |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
. |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Sayın farpali, Çiçekleriniz çok güzel ve bakımlı. Özellikle madagaskar yasemininize bayıldım. Lütfen benim yerimede bol bol koklayın. Ellerinize sağlık... |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
).İyi günler |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Ferzancım çok geçmiş olsun canım benim.Ama sen bana abla benim bir sayfam var buyur bir balkonuma misafir ol demedin aşkolsun valla (ablacım tesadüfen gördüm sayfanı ellerine sağlık bütün çiçeklerin çok güzeller amaaaa... saksıların daha güzeldi be ablacım )bendede saksı hastalığımı var nedir??dana sonra detaylı bir şekilde çiçeklerin konusunda konuşmak isterim içerde işçiler kimi duvar deliyor,kimi fayansları döşüyor,evin her tarafından ayrı sesler geliyor,kum,çimento,kesilen tahtaların talaşları tozları aldı başını gidiyor...sana acil şifalar dilerim ferzancım )) |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Size de çok kolay gelsin evin içinde yaşarken tadilat çok külfetli ve sıkıcıdır.. İyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim ve hep gelin balkonuma lütfen," bu olmuş , bu olmamış." Vb tavsiye ve yorumlarınızı dört gözle bekliyorum.. Sevgiler ) |
|
|
|
|
![]() |
|
|