![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Ferzan Hanım; Geçmiş olsun, umarım büyük bir kırık değildir. Çeliklerin elinize geçtiğini tahmin etmiştim, güle güle büyütün.Şu sıra çok telaşlıyım, biraz ihmalim olabilir. İlk resimdeki avize çiçeği ile size gelen aynı değil, Benim bahçemde var ama çok büyükler, ola ki, minik yavru verirse gönderirim, selamlar.Acil şifalar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dün MR a girdim, kırık olsa daha iyi dedi doktorum,mini bir kırık artı hiç kopmaması gereken bir bağ ve diğerleri kopmuş ![]() Öylemi ben avize çiçeği sanmıştım arkadaşım yolladığında ....neyse sizinkinin yavrusu olursa talibim o zaman ![]() Sevgiyle kalın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
|
Hiç bir şey atılmaz bence,ufak tefek çok maliyeti olmayan dokunuşlar ile ,paha biçilmez güzelliklere dönüştürülebilir. Bu fotoyu da bu düşünceme örnek teşkil ettiği için siz çiçek sever arkadaşlar için paylaştım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Ferzancım çok geçmiş olsun canım benim.Ama sen bana abla benim bir sayfam var buyur bir balkonuma misafir ol demedin aşkolsun valla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Size de çok kolay gelsin evin içinde yaşarken tadilat çok külfetli ve sıkıcıdır.. İyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim ve hep gelin balkonuma lütfen," bu olmuş , bu olmamış." Vb tavsiye ve yorumlarınızı dört gözle bekliyorum.. Sevgiler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Ağaç Dostu
|
Mum çiçeğim!:)
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Düzenleyen farpali : 11-10-2012 saat 20:17 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Ağaç Dostu
|
Gelin Buketi-Gelin Mumu-Madagaskar Yasemini (Stephanotis floribunda)
Alıntı:
Stephanotis floribunda – Gelin mumu çiçeği (Madagaskar yasemini) ev içinde yetiştirilmeye uygun, hem dekoratif yapraklı hem güzel kokulu çiçek açan, sarılıcı – tırmanıcı bir süs bitkisidir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Geçmiş olsun. Kaplumbağanıza bayıldım.Çok ama çok sevimli oluyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili farpali ![]() Bir yerde rastlamıştım, çok sevdiğim bir bitki. Ama üzerinde unlu bit vardı, görünce almaktan vazgeçmiştim. Tekrar bulursam alsam mı sizce? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İyi günler dilerim Sayın gülenmelek ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
süsene benziyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
sn.farpali çok geçmiş olsun gülsen hanımın sayfasını ziyaret ederken ayağınızın kırıldığını öğrendim allah şifa versin sağllıcakla kalmanız dileğiile. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İyi haftasonları dilerim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2008
|
çok geçmiş olsun çok beğendim çiçeklerinizi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
ferzancım canım sayfandakiler çok güzeller ama benim bir batasıca huyum var saksılara çok dikkat ederim seninde duvardaki pembe saksılarına bittim yanii bir gün aniden yok olurlarsa benden bilme ona göre ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ablacım sen bana özelden açık adresini lütfen gönder,ben sana ayağa kalkar kalkmaz hepsinden gönderirim.Tabbi biraz beklemen gerekicek...Alçı bir ay kalıcak ayağımda ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Flying Duck Orchid imiş ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Sayın farpali, Çiçekleriniz çok güzel ve bakımlı. Özellikle madagaskar yasemininize bayıldım. Lütfen benim yerimede bol bol koklayın. Ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() İyi günler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |